במקום שאין איש וכו'

פתחתי קבוצה.

דרכי הצטרפות:
ניתן לשלוח מייל ל
abcg1979abcg @ gmail.com
נא לכתוב - קבוצת נפש יהודית

ניתן גם ללחוץ כאן ולבקש הצטרפות

בהמשך נפתח מייל ייעודי בעז"ה.

שימו לב! רק מחר אני אטפל בכל הנרשמים.

@ניק 3810 כל הכבוד על היוזמה!
היכן פתחת את הקבוצה הזאת?
מה הקרטויונים לקבלת מצטרפים?

זה קבוצת צאט?

כי אין לי גישה לצאט

אני גם מעוניין להרשם
תשלח מייל
זה קבוצת צאט?

כי אין לי גישה לצאט
קבוצות גוגל

כרגע הקבוצה לא פעילה יש רק 7 נרשמים...

לא יודע להיכן נעלמו כולם.

@ניק 3810 אתה לא רוצה כזו קבוצה? ממתין לך שתיקח את הניהול פתחתי בשבילך.

תשלח מייל

קבוצות גוגל

כרגע הקבוצה לא פעילה יש רק 7 נרשמים...

לא יודע להיכן נעלמו כולם.

@ניק 3810 אתה לא רוצה כזו קבוצה? ממתין לך שתיקח את הניהול פתחתי בשבילך.
לא בדיוק הבנתי מה זה קבוצת גוגל,
אני ינסה להתחבר, מקווה שזה יצליח,

תנסה לחבר אותי.

שאלה לכל החברים
למה שלא יפתחו פורום בקבוצות גוגל
שמישהו ירים את הכפפה
רק שיהיה באווירה חרדית נקייה ביותר.

מישהו רוצה?
פתחתי את הקבוצה בשבילכם!

דרוש מנהל - שייקח את ניהול הקבוצה

שיש מנהל הוא גם דואג לקבוצה ודואג לגייס חברים חדשים.

אייך נרשמים לקבוצה ואיפה ????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה