תעשו רווח בין השטרודל...אני הגעתי דרך מוכר רהיטים, אבל בפרסום שלהם יש מספר ומייל,
טלפון: 02-5905579
והמייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
זה דווקא לא יתרוןאין דיקט למשל זה כזה רשת מתכת
ויש להם שירות משהו שלא רואים!
מעניין,זה דווקא לא יתרון
יש אצלנו
וזה לא ממש נח
ממה שאני ביררתי קומפורט חברה מוכרת ותיקהמה ההבדל בין קומפורט לקואליטה?
אני מעוניית לקנות מיטות אירוח (היירייזר כפולה עם מזרונים נוחים)
מה עדיף?
ממה שהבנתי קואליטה זול יותר
למישהו יש עוד מידע עליהם? המלצות?
מקפיץ,ממה שאני ביררתי קומפורט חברה מוכרת ותיקה
קואליטה חברה חדשה אין עדיין נסיון לאנשים איתם והיא יותר זולה
אני בסוף הלכתי על בטוח וקניתי קומפורט ואני מרוצה!
השאלה אם לקחת יותר זול ולהמר
תודה על העזרה!רק מציינת -קנינו מקואליטה לא מקומפורט
אשמח לקבל מידע לגבי המיטות המעוצבות של קומפורט. (עם חזית חיצונית שמסתירה את המזרונים)אנחנו קנינו קומפורט
ומאוד מרוצים המיטות איכותיות ונוחות
ממש מוכחים את עצמם
יצא לך משהו מהבירור?אשמח לקבל מידע לגבי המיטות המעוצבות של קומפורט. (עם חזית חיצונית שמסתירה את המזרונים)
איך זה עם ילדים קטנים, האם נתקלים בשפיץ וכו?
תודה מראש
תבדקי לגבי המנגנון הרמה של המיטה. זכור לי שבררנו והיה בעיה עם זה. בסוף קניתי קומפורט ואני מרוצהיש עוד המלצות על קואליטה?
מה אומרים על רשת צפופה במקום דיקט?
מזרונים נוחים? חוזק?
מתחרה בקונפורוט ברמה של נוחות וחוזק?
תודה רבה
אם את בודקת לגבי דיקט או רשתתבדקי לגבי המנגנון הרמה של המיטה. זכור לי שבררנו והיה בעיה עם זה. בסוף קניתי קומפורט ואני מרוצה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים