קוביה הונגרית

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל דרכים ושיטות להשלמת קוביה הונגרית

• הוסף לסימניות
היה לאחרונה בהמודיע,
תנסו לחפש.

• הוסף לסימניות
כאן יש נוסחה לקוביה הונגרית, לא הגעתי עד לדף האחרון אבל בתור מי שיודעת לסדר את הקוביה (עוד מילדות:p), ההסבר נראה לי יסודי וברור.
מקווה שהדף לא חסום לך.

http://rubiks.glove.co.il/intro.php

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaeli;982062:
כאן יש נוסחה לקוביה הונגרית, לא הגעתי עד לדף האחרון אבל בתור מי שיודעת לסדר את הקוביה (עוד מילדות:p), ההסבר נראה לי יסודי וברור.
מקווה שהדף לא חסום לך.
בהצלחה.
גם אני יודעת לסדר אבל איך אסביר לך???
אני מסדרת קודם פינה של 3 צדדים שמסודרים 4 בכל צד, אח"כ אני מאריכה שיהיה 6 ו-6 ומשני צדדיו 4 ו-4 אח"כ את אחד מהצדדים שסידרתי 6 אני מסדרת את ה-3 שלא סידרתי ומסדרת מסביב גם את השורה אח"כ כלומר אני מקבלת קוביה שצד 1 גמור לגמרי וכל השורה אח"כ
אח"כ אני מסדרת 4 ריבועים אח"כ איני יודעת איך אני מסובבת ומסובבת ולפעמים מקלקלת בחזרה עד שהקוביה מסודרת לגמרי

• הוסף לסימניות
הכי פשוט ומהיר...
תשלחי לבן שלי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה