כללי קוביה הונגרית

• פותח הנושא LMRR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם ניתן לצייר באילוסטרייטור קוביה הונגרית
שרק החלק האמצעי שלה מסובב?
(כדאי ליצור קוביות קטנות ב3D ולחבר אותן??)

בקובץ המצורף החלק התחתון (או העליון - תלוי איך מסתכלים) מסובב
אני צריכה שרק החלק האמצעי יהיה בזויות סיבובית

הזוויות שבה הקוביה עצמה עומדת לא משנה- אם זה מלמעלה או מהצד העיקר שרק החלק האמצעי יראה כמסובב

רעיונות?????????????

קבצים מצורפים

• 480px-Rubik%27s_cube_svg copy.jpg
    KB 49 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
1) בטח שאפשר באילוסטרייטור
2) אם אני היית נדרש לעשות את זה, לבטח לא הייתי משתמש באופציית התלת מימד...
הייתי משרטט כמה סקיצות על הדף, בוחר את הזווית שנראית הכי טוב בעיני, ומתחיל לבנות באילוס'
ייתכן שהייתי בוחר לבנות "פרוסה" אחת, ולשכפל אותה פעמיים בשביל הקדמית והאחורית, ובונה אחת שלישית בשביל האמצע... את הצבעים וההצללות הייתי מכניס בסוף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;280870:
1) בטח שאפשר באילוסטרייטור
2) אם אני היית נדרש לעשות את זה, לבטח לא הייתי משתמש באופציית התלת מימד...
הייתי משרטט כמה סקיצות על הדף, בוחר את הזווית שנראית הכי טוב בעיני, ומתחיל לבנות באילוס'
ייתכן שהייתי בוחר לבנות "פרוסה" אחת, ולשכפל אותה פעמיים בשביל הקדמית והאחורית, ובונה אחת שלישית בשביל האמצע... את הצבעים וההצללות הייתי מכניס בסוף

כל מילה נכונה!

כלי האפקט התלת-ממדי הוא נחמד מאד, אבל קשה להגיע באמצעותו לתוצאות ריאליסטיות מורכבות.

אין ברירה - צריך להפשיל שרוולים ולהתחיל לעבוד בצורה מדויקת!

פרספקטיבה את יודעת?

• הוסף לסימניות
ראשית תודה רבה
שנית, מה היית ממליץ לעשות פאות ואז לחלקן או כריבועים ריובעים המתחברים לפאה?‬

• הוסף לסימניות
לקבץ את הריבועים, ולבנות פרספקטיבה לקבוצת הריבועים יחד.

בשביל לבנות פרספקטיבה נכונה, הייתי ממליצה להוסיף שכבת גיידים של קווי ההיעלמות לנקודות המגוז.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה