נספח לאתגר קוביות ללא גבולות • אתגר 259:

• הוסף לסימניות
לאתגר:

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
1747682363039.png

• הוסף לסימניות
Leonardo_Phoenix_10_A_surreal_Rubiks_Cube_floating_in_space_ea_1.jpg

• הוסף לסימניות
@מנהל ai
אודה מאוד על כל האתגרים המעניינים שנותנים לנו קצת לפתוח את הראש ולהראות את הכישורים.תודה רבה.
אני רק מנסה להבין על סמך מה מעיפים יצירה כזאת מהאתגר עם סיבות כאלה ואחרות זאת כאשר אני עובר בין היצירות האחרות ורואה יצירות שהרבה יותר לא מתאימות לנושא והם כן נשארות בתחרות.
ביצירה הזאת אני חושב שעניתי לקריטוריונים שביקשו משהו שעשוי מקוביות ולא כתוב מפורש שכל היצירה אמורה להיות בצורת קוביה.
אשמח להחכים.
ושוב תודה רבה

• הוסף לסימניות
@מנהל ai
אודה מאוד על כל האתגרים המעניינים שנותנים לנו קצת לפתוח את הראש ולהראות את הכישורים.תודה רבה.
אני רק מנסה להבין על סמך מה מעיפים יצירה כזאת מהאתגר עם סיבות כאלה ואחרות זאת כאשר אני עובר בין היצירות האחרות ורואה יצירות שהרבה יותר לא מתאימות לנושא והם כן נשארות בתחרות.
ביצירה הזאת אני חושב שעניתי לקריטוריונים שביקשו משהו שעשוי מקוביות ולא כתוב מפורש שכל היצירה אמורה להיות בצורת קוביה.
אשמח להחכים.
ושוב תודה
פשוט ביותר , התמונה שלך ,( לא מה שבתוך היצירה ) לא מרובעת אלא מלבנית , והכלל אומר

🔹 על היצירה להיות מרובעת, שוות צלעות, לא מלבנית.

• הוסף לסימניות
פשוט ביותר , התמונה שלך ,( לא מה שבתוך היצירה ) לא מרובעת אלא מלבנית , והכלל אומר

🔹 על היצירה להיות מרובעת, שוות צלעות, לא מלבנית.
תעבור על היצירות ותראה שהרבה מהם אינם שווי צלעות
כולל מה שנמצא בדוגמאות היצירה.....

• הוסף לסימניות
תעבור על היצירות ותראה שהרבה מהם אינם שווי צלעות
כולל מה שנמצא בדוגמאות היצירה.....
זה בכלל לא משנה מה יצירות אחרות .

אני מקווה שאתה מבין את כוונתי ולא מתבלבל ,אז אני יסביר יותר טוב .

האתגר כאן היה ליצור תמונה על בסיס ריבועים וכולי , אתה מסתבר מתבלבל וחושב שהכלל שכתוב מתייחס למה שצריך

להיות ביצירה עצמה

כלומר : נניח שביצירה שיצרת יש מלבן צבעוני גדול , אז נשאלת השאלה למה היצירה הזאת לא נמחקה ?

והתשובה היא שהכלל שאומר שהתמונה צריכה להיות מרובעת מתייחסת לגודל החיצוני שלה

התמונה שלך (מלבנית ):

1747816406787.png

תמונה מרובעת :
1747816586823.png

• הוסף לסימניות
לא קשור לאתגר הזה ספציפית אבל אני לא יפתח אשכול נפרד על זה....
אז אימג'ן 4 של גוגל המודל ליצירת תמונות החדש יהיה זמין השבוע בישראל.....מעניין מאד אם גוגל יצליחו להחזיר את הקליינטים אחרי שהרבה עזבו למודל החדש של GPT. התחרות עושה רק טוב! ועוד יותר טוב.....
אה וגם מסך חיפוש חדש בגוגל משולב AI מהפך שלם....

• הוסף לסימניות
לא קשור לאתגר הזה ספציפית אבל אני לא יפתח אשכול נפרד על זה....
אז אימג'ן 4 של גוגל המודל ליצירת תמונות החדש יהיה זמין השבוע בישראל.....מעניין מאד אם גוגל יצליחו להחזיר את הקליינטים אחרי שהרבה עזבו למודל החדש של GPT. התחרות עושה רק טוב! ועוד יותר טוב.....
אה וגם מסך חיפוש חדש בגוגל משולב AI מהפך שלם....
אתה כבר ראית תמונות שנוצרו באימיג'ן 4?

• הוסף לסימניות
אתה כבר ראית תמונות שנוצרו באימיג'ן 4?
שלח לי חבר מארה"ב כמה תמונות משם, יותר מפורט (רואים את המירקם של טיפת מים לפרטי פרטים) יותר יורד לפרטים ויותר ריאלסטי, לא הייתי מגדיר כמהפך אבל עליית מדרגה משמעותית יש פה.

הכי טוב שנחכה ונראה מה הוא יוצר בתמונות של היהודים החרדיים שלנו זה הכי חשוב.....

יש גם יוצר וידאו חדש עם סאונד גם בעברית!!!

• הוסף לסימניות
והנה זה בא בשעות אחה"צ זה התעדכן אצלי למודל החדש ראו פה:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה