תנו לי ביקורת קובי דובי(●'◡'●)

• הוסף לסימניות
ריבקי הזויה!

• הוסף לסימניות
הסטיילינג פה נדיר
והכל כ"כ משובב עיניים
תענוג לראות תמונות שלך

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות!
עיבוד מושלם
אהבתי את השילובי צבעים

• הוסף לסימניות
רבקי רבקי רבקי
מה יהא איתך
שלימות לא חוקית
נקודה.

• הוסף לסימניות
סט מושלם !
כל כך מתוק !!

• הוסף לסימניות
תמונות מושלמות!

• הוסף לסימניות
מתוק לאכולל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וואו תודה איזה תגובות כיפיות:love:
רבקי, מושלם!!!
אין לתאר את הכיף שלי לראות כל פעם את הסרוגים שלי.. בצילומים שלך....
אם זה מה שיגרום לך לחזור לסרוג זה יהיה שווה:sne:

• הוסף לסימניות
אם זה מה שיגרום לך לחזור לסרוג זה יהיה שווה:sne:
אני עדין מקבלת הזמנות עד גמר מלאי החוטים.... אני אמנם מגבילה מאד את כמות ההזמנות פר חודש , וגם מלאי החוטים הולך ומצטמצם... אבל עדין מקבלת....
בואי , ביננו, נדבר ביזנס, תחשבי על סט בסגנון כמו שאת יודעת, שיתאים לבננית קטנה וענוגה במיוחד, אני יכין ..

• הוסף לסימניות
רבקי
מתעלה על עצמך כל פעם מחדש
מסט לסט משודרגת יותר

• הוסף לסימניות
סטיילינג נדיר!!!
סט חלומי ומושקע
אהבתי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה