כללי קובץ אילוסטרייטור שלא נפתח

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ אילוסטרייטור שעבדתי עליו במחשב אחר ובמחשב שלי בבית הוא לא נפתח, נפתחת הודעה באנגלית שהקובץ ניזוק ואי אפשר לפותחו...

האם ידוע למישהו אולי איך כן אפשר לשחזר או לפתוח אותו? או שהקובץ הלך לעולמו??? :(:mad::mad:

• הוסף לסימניות
תנסי לייבא את הקובץ לאילוס' (place). או לאינדיזיין. אם לא הולך - בד"כ אבוד :(

• הוסף לסימניות
את פותחת מתוך הדיסקאונקי?
אם כן, תנסי לעשות העתק מהאונקי ולהדביק למחשב ומהמחשב לפתוח.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אווףףףףףףףף... זה לא עבד לי.
העתקתי למחשב ולא נפתח אח"כ עשיתי place והוא לא איפשר למקם.
אבל כשעשיתי place באילוסטרייטור אז בתצוגה הרגילה של אילוס ראיתי את מה
שיש בקובץ אז למה הוא לא נפתח??

תודה בכל אופן... תמי ורוחמה!!

• הוסף לסימניות
אמש קרה לי סיפור דומה, קובץ שעבדתי עליו באותו מחשב ובסמל הוא היה ערוך כמו בפעם האחרונה אך כשפתחתי הוא היה שלב לפני וכשערכתי אותו בשמור נכתב לי משהו באנגלית, או שלא הצלחתי לעשות שמור, התלבטתי אם לעלות את השאלה בפרוג אך ידעתי שאבזבז עוד שעה לראות כל מה שהתעדכן מהפעם האחרונה... העתקתי את הכל לקובץ אחר, שמרתי עם שם אחר, אח"כ מחקתי את הקובץ הפגום ואת החדש שיניתי לשם המקורי...

• הוסף לסימניות
אצלי הקובץ לא נפתח בכלל... רק בתצוגה הקטנה של אילוס אני רואה את זה כשאני מנסה לפתוח דרך התוכנה...

• הוסף לסימניות
יש מצב שאת שולחת לי אותו?

• הוסף לסימניות
תודה תמי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה