כללי קובץ אילוס מרובה עמודים לתוך אינד'

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לייבא קובץ אילוסטרייטר [כלינק] לתוך אינדזיין
קובץ אילוס מרובה עמודים

• הוסף לסימניות
מה הבעיה?
עושים PLACE, מייבאים את קובץ האילוסטרייטור, בחלון שנפתח מסמנים שמעוניינים לייבא את כל העמודים שבקובץ ומאשרים.
אח"כ כל העמודים מופיעים כלינקים בחלון הלינקים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1125133:
מה הבעיה?
עושים PLACE, מייבאים את קובץ האילוסטרייטור, בחלון שנפתח מסמנים שמעוניינים לייבא את כל העמודים שבקובץ ומאשרים.
אח"כ כל העמודים מופיעים כלינקים בחלון הלינקים.

השאלה היא - שאני רוצה שהאינדזיין ימקם אותם אוטומטית בכל העמודים. משהו כמו הסקריפט למיקום קובץ PDF לתוך אינדזיין.
ושאני לא יצטרך למקם אחר כך עמוד עמוד...

• הוסף לסימניות
כמה עמודים זה כבר שקשה למקם אותם אחד אחד?

מקווה בשבילכם שלא ישבתם לעמד ספר עב כרס באילוס'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1125381:
כמה עמודים זה כבר שקשה למקם אותם אחד אחד?

מקווה בשבילכם שלא ישבתם לעמד ספר עב כרס באילוס'...

חוברת של 60 עמודים
והסיבה שהיא באילוס ולא באינד'. כי זה חוברת ציור שהייתי צריך לעצב דף דף באילוס.
אבל עכשיו אני רוצה לתת מיספור וגריד אחיד ע"י מאסטר באינד'.

נראה לי שהפיתרון הזמני יהיה - לייצא את הקובץ לPDF. ואז למקם אותו באינד' עם סקריפט אוטומטי.
אבל הבעיה היא שבכל פעם שיהיה איזה שינוי קטן - אני יצטרך לייצא את הקובץ לPDF שוב ושוב...

למי פיתרונים??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה