כללי קובץ אינדזיין לא נפתח לי

• הוסף לסימניות
באמצע עבודה על קובץ גדול הוא נסגר לי
וכעת הוא לא מוכן להיפתח
כיבתי את המחשב והדלקתי מחדש
אני מנסה לפתוח והוא רק חושב וחושב וחושב
ולבסוף לא מגיב.

זה קובץ חשוב וגדול. שחייב לרדת לדפוס עד הבוקר.
זה ממש דחוף!!
תזכו למצוות!!!

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהקובץ הלך.
ניסית ללחוץ על YES והוא חושב? ואז להדליק שוב את התוכנה וללחוץ על NO.
ובשני המצבים זה לא עוזר?

• הוסף לסימניות
מה שכנראה קרה זה שהתוכנה נסגרה מבלי לשמור את הקובץ,
בכל זאת יש אפשרות של שיחזור עד למצב שהקובץ היה בשמירה האוטומטית האחרונה
בלחיצה על yes התוכנה ינסה לשחזר את הקובץ (זה אמור לקחת קצת זמן, עדיף לחכות בסבלנות)
בלחיצת no המחשב ימחוק את אפשרות השחזור של הקובץ

• הוסף לסימניות
בפעם הראשונה אכן עשיתי yes והמתנתי והמתנתי
כיבתי את המחשב ועשיתי no....

האם זה אומר שאין דרך לשחזר את הקובץ???

ממש תודה רבה לכם על הרצון לעזור

• הוסף לסימניות
בחיפוש בפורום מצאתי ברוך ה' עזרה ענקית.
מהניק גפ"ן - ממש תודה רבה
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1189243&postcount=4

חבל אמנם שלא עשיתי חיפוש ב2 בלילה... אבל מתוך לחץ לא הייתי מסוגלת לחשוב בכלל....

בכלאופן הצלחתי לשחזר את הקובץ בצורה הזאת לשמירה ביום שישי שזה מבחינתי היה המון!!!!

תודה רבה ותזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
התודה מגיע [גם] לשלמה, שהוא הניק הראשון שכתב את זה :)

• הוסף לסימניות
למה לי לא מופיעות שם אף פעם גרסאות קודמות?
איפה אני מגדירה באינדיזיין שיצור גרסאות נוספות למקרה של קריסה?

• הוסף לסימניות
תודה רבה גם לשלמה!

ונתנו, תודה שהערתם את תשומת ליבי.

• הוסף לסימניות
עשיתי שוב בדיקה בכמה קבצים, למה לי לא מופיע שום קובץ בגרסאות קודמות, גם תוך כדי עבודה ארוכה עם קובץ? איך אני מגדירה שישמור, להנצל מקריסות? אני כל הזמן שומרת גם קובץ רגיל וגם קובץ גיבוי אבל זה משגע אותי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה