כללי קובץ אינדיזיין לא נפתח

• הוסף לסימניות
קיבלתי קובץ שאני צריכה לבצע בו שינויים, זה החלון שנפתח לי שמודיע שאין אפשרות.
מה הבעיה? מה צריך לעשות בשביל שיפתח?

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.jpg
    KB 70.4 · צפיות: 53
  • הוסף לסימניות
בקובץ הזה עבדו עם פלאגינים שונים שלא מותקנים אצלך כנראה.
חייבים להתקין אותם ורק אז יהיה ניתן לעבוד על הקובץ

• הוסף לסימניות
אוהו, איך אדע איזה בשביל להתקין אותם?

• הוסף לסימניות
זה נראה קובץ שמבקשים לפתוח באינדיזיין פחות מתקדם מזה שבו נעשה קובץ המקור.
כשמנסים לפתוח קובץ של CS4 ב-CS3 וכדומה, מתקבלת הודעה כזו.
לכן קודם כל לברר אם מדובר באותה גירסה של אינדיזיין.

• הוסף לסימניות
נכון, מדובר בגרסא מתקדמת יותר ממה שיש לי, אך מי ששלחה לי אמרה, שהיא סגרה את הקובץ בצורה שיוכל להפתח בגרסא קודמת.

האם זאת בעיה אחרת? או אולי היא לא סגרה נכון?

אז איך סוגרים שיפתח מ CS5 ל CS4?

• הוסף לסימניות
כדי שייפתח בגרסאות קודמות צריך לייצא מהאינדיזיין לקובץ מסוג indesing interchange

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;663902:
כדי שייפתח בגרסאות קודמות צריך לייצא מהאינדיזיין לקובץ מסוג indesing interchange

תודה עפרה, אנסה לברר איך סגרו את הקובץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה