כללי קובץ אינדיזיין CS5 שלא נפתח.

• פותח הנושא LF4
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש פתרון?

(הקובץ נמצא בדיסק קשיח חיצוני. לא יודעת אם זה קשור. וניסיתי להעתיק אותו למסמכים שלי - והוא לא הצליח להעביר)

• הוסף לסימניות
קבצים אחרים כן בסדר?

• הוסף לסימניות
כן, אחרת לא הייתי שואלת.

• הוסף לסימניות
תודה רבה
עזר חלקית

איך אפשר לייצא קובץ שלא נפתח?

• הוסף לסימניות
הוציאו אותו באמצע שמירה, והקובץ נהרס?
או שדרך הדיסק קשיח עצמו הוא כן נפתח?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה. אבל עדיין זקוקה לעזרה

אסביר בקצרה
מדובר בקובץ שכבר שלחתי לדפוס לפני כשלושה חודשים. ואז העברתי לדיסק קשיח חיצוני.
כעת הלקוחה נזכרה שיש לה כמה תיקונים קטנים (חשבתי שזה מזמן הודפס כבר:rolleyes:)
ואני מנסה לפתוח את הקובץ מהדיסק קשיח - והוא נותן הודעת שגיאה ויוצא לגמרי מהאינדיזיין.
קבצים אחרים מהדיסק קשיח, או קבצי אינדיזיין, נפתחים ללא בעיה. רק הקובץ הזה...

• הוסף לסימניות
אם אתם לא מצליחים להעביר את הקובץ מהדיסק קשיח למחשב,
כנראה שיש בעיה בקובץ עצמו. (פגום)

• הוסף לסימניות
אז אפשר להגיד עליו 'ברוך דיין האמת'?

• הוסף לסימניות
אולי יש לו את האפשרות של 'גירסאות קודמות' פעיל, ואז אפשר אולי להציל משהו.

• הוסף לסימניות
מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת
קרה לי משו דומה ממש עכשיו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה