קובץ אקסל לבדיקת צריכת דלק ברכב

• הוסף לסימניות
מצ"ב קובץ שהכנתי לבדיקת צריכת דלק לרכב

בתוך הקובץ יש הוראות לבדיקה....

למשל אני גיליתי ע"י הבדיקה שהרכב שלי לוקח 1ל-4.8 (ואין לי B.M.W 745 ;)) בתוך העיר - שווה לבדוק

קבצים מצורפים

• בדיקת צריכת דלק.rar
    KB 11.9 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
איך פותחים את הקובץ?
מופיעה לי רשימה של תיקיות וקובץ אחד שמפנה אותי לאינטרנט...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בראש מילה;969436:
איך פותחים את הקובץ?
מופיעה לי רשימה של תיקיות וקובץ אחד שמפנה אותי לאינטרנט...
אין לי מושג על מה אתה מדבר יש קובץ אקסל רגיל שמכווץ לRAR תחלץ אותו ותפתח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י minach;969432:
מצ"ב קובץ שהכנתי לבדיקת צריכת דלק לרכב

בתוך הקובץ יש הוראות לבדיקה....

למשל אני גיליתי ע"י הבדיקה שהרכב שלי לוקח 1ל-4.8 (ואין לי B.M.W 745 ;)) בתוך העיר - שווה לבדוק

נחמד מאוד.
רק שתי שאלות.
1. איך עשיתם שם שיהיה כתוב אין נתונים.
2. איך עושים הבחירה למטה של סוג הסיכום.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a26955;969464:
נחמד מאוד.
רק שתי שאלות.
1. איך עשיתם שם שיהיה כתוב אין נתונים.
2. איך עושים הבחירה למטה של סוג הסיכום.
תודה מראש
1. ע"י עמודות עזר נסתרות בשילוב פונקציית IF
2. ע"י עיצוב טבלה יש כל מיני אפשריות סיכום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה