קובץ אקסל לחישוב הזכאות למענקים והמענק הנוסף

• הוסף לסימניות
אם לא היתה ירידה - יש מה להגיש? (עוסק פטור)
שלחו לי שאני זכאית אבל אני יודעת שלא היתה ב"ה ירידה
מישהו אכן יבדוק את זה?

• הוסף לסימניות
יהודה תודה על האקסל המצוין
רק שאלה
באקסל בסה"כ ירידה מתייחס רק למענק הוצאות ,ולא למענק סיוע
האם מענק סיוע לא נכלל??
מחשבים לעניין זה רק את המענק הוצאות

• הוסף לסימניות
2 המענקים נחשבים כהכנסה. רק לעניין הבדיקה של הזכאות למענק המתמשך מחשבים רק את המענק הוצאות

• הוסף לסימניות
מה עם דמי לידה של 2020?

• הוסף לסימניות
@יהודה מילר תודה רבה על הקובץ, הוא מצוין!

אשמח מאוד אם תוכל לענות האם להכניס לחישוב גם את מענקי ההוצאות עבור חודשים 11-12 ששולמו כבר ב 2021.
זה אמור להשפיע לי על גובה המענק הנוסף.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מענקי הוצאות עבור חודשים נובמבר-דצמבר נכנסים לחישוב

• הוסף לסימניות
י
2 המענקים נחשבים כהכנסה. רק לעניין הבדיקה של הזכאות למענק המתמשך מחשבים רק את המענק הוצאות
יהודה תודה על האקסל !

בעצם לפי מה שאמרת, אם ההכנסות + מענקי סיוע עוברים את הכנסות 2019,
אז מקבלים את המענק המתמשך כיוון שהכנסות + מענקי הוצאות לא עוברים את 2019 ,
הבנתי נכון ?

• הוסף לסימניות
מענקי הסיוע לא נכנסים לחישוב - נכון מאוד

• הוסף לסימניות
הקובץ מתאים לעוסקים פטורים שכחתי לרשום את זה

תודה רבה
עובד מעולה!

שאלה: האם הירידה במחזור מחושב יחד עם מענק הוצאות קבועות?
כלומר בסיכום שיצא לי בקובץ אקסל יחד עם מענק הוצאות קבועות הפגיעה היא 17 אחוז
האם אני זכאי למענק?

מצורף קובץ:
145.JPG

• הוסף לסימניות
גובה הפגיעה בהכנסות זה מה שקובע את גובה המענק.
שנתי+מענקי הוצאות פוגע רק במידה ואין ירידה כלל או ירידה של פחות מ 10%

בהצלחה

• תודה
Reactions: szn
  • הוסף לסימניות
ידוע לכם התנאים של זה?
ז"א אחת שהיתה בחופשת לידה בסוף 2019 וגם בתחילת 2020, זה מתקזז זה מול זה?
אולי בכל זאת מישהו יודע את התשובה ע"ז?
לא מצאתי באף מקום הסבר לנוסחה איך מחשבים בבקשות לתיקון סכום המענק את החופשת לידה,
זה נפק"מ בעיקר כשחלק ניכר מהחופשת לידה היתה ב2020, האם זה מתקזז? או שלא מחשבים כלל חופשות לידה ב2020?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
@יהודה מילר מי שהגיש את ההצהרת עוסק פטור רק היום
האם הוא מאבד את הזכאות למענק הזה?

• הוסף לסימניות
ניתן להגיש בקשה למענק עד חודש 4 כמדומני

• תודה
Reactions: szn
  • הוסף לסימניות
אולי בכל זאת מישהו יודע את התשובה ע"ז?
לא מצאתי באף מקום הסבר לנוסחה איך מחשבים בבקשות לתיקון סכום המענק את החופשת לידה,
זה נפק"מ בעיקר כשחלק ניכר מהחופשת לידה היתה ב2020, האם זה מתקזז? או שלא מחשבים כלל חופשות לידה ב2020?
תודה רבה
אפשר לשאול פה-
עונים מאד מהר

• הוסף לסימניות
מה תקופת הבסיס שממנה מחשבים את הירידה במחזור למענק של ינואר פברואר ?
התקופה המקבילה ב2019 או ב2020 ?

• הוסף לסימניות
מענקי סיוע ל11-12 שהכסף שלהם נכנס כבר בשנה החדשה,
נכללים בחישוב של 2020, או ששייכים ל2021?
הם ממש משפיעים לי על המאזן...
ידוע לך התשובה? רוצה לעשות ד"וח המענקים נכנסים ב2020? כי הם שולמו 2021
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
לשאלת רבים, לגבי מענקי קורונה.
בקודים 001/002 נכנסים רק המענקים שאינם חייבים בדמי ביטוח לאומי - שלושת הפעימות הראשונות ומענקי סיוע.
בקודים 007/013 נכנסים המענקים החייבים בדמי ביטוח לאומי - מענקי הוצאות ומענק פגיעה ממושכת

צורת הדיווח למענקי קורונה:

צורת הרישום בדו"ח היא לפי שיטת הדיווח "מזומן" המענקים שהתקבלו בפועל ב 2020, או "מצטבר" כל המענקים שהתקבלו עבור שנת 2020.

"מזומן" – הדיווח החשבונאי על ההכנסות וההוצאות הוא לפי מועד קבלת התקבולים או תלשום ההוצאה בפועל ללא קשר למועד הפקת ההכנסה או חובת תשלום ההוצאה.

"מצטבר" – הדיווח נעשה לפי מועד התרחשות הזכות לקבלת התשלום ולא לפי מועד קבלת התשלום בפועל.

חשוב לציין, כי לפי הוראות עסק שיש לו מלאי נדרש לדווח בכל מקרה על בסיס "מצטבר".
כאן יהודה מילר כתב על זה (אני לא ממש הבנתי אם זה לפי בחירה אישית ואיך אני כותבת את זה) אבל אלו 2 האופציות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה