קובץ אקסל מוגן

• הוסף לסימניות
מקווה מאד שאיני מטריחה את המתנדבים בשאלה שנשאלה כבר
איך פותחים קובץ מוגן?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
באיזה אופיס זה נוצר?

• הוסף לסימניות
תראה כאן

• הוסף לסימניות
תודה

2010

אין לי כל מושג איך משתמשים בתוכנות הללו

האם ישנה אפשרות נוספת?

ואגב,
לפני שבוע זה עבד לי מצוין

• הוסף לסימניות
יש 2 מצבים של סיסמה בקבצי OFFICE

1. סיסמת נעילה, שהקובץ קיים רק אין גישה לקובץ ללא הסיסמה , יש מלא דרכים לעקוף את זה
2. הקובץ מוצפן, ואז צריך לפרוץ בשיטה של BRUTE FORCE , דהיינו לנסות את כל הסיסמאות (לפי מילונים ו/או טבלאות RAINBOW)

בשני המצבים זה אפשרי
השיטה השניה דורשת זמן ומשאבי מחשב רציניים (בדכ בין ל 3 ל 6 שעות) , והיא בדכ בתשלום

• הוסף לסימניות
וישנה אפשרות להמיר לקובץ אחר שכן יעבוד?
כי גם קבצי וורד לא נפתחים לי עכשיו

• הוסף לסימניות
נשמע שזו בעיה אחרת. האם שאר קבצי האופיס כמו אקסל כן נפתחים?

• הוסף לסימניות
צדקתם!
אכן וורד לא תמיד נפתח לי,
כשאני פותחת באמצעותrar לפעמים זה נפתח,
יש לכם פתרון?
תודה

• הוסף לסימניות
צריך לבדוק אם הבעיה היא רק בקבצי האופיס.
האם הסמל של קבצי האופיס הוא סמל רגיל של וורד/ אקסל וכדו'?

• הוסף לסימניות
תודה לכם,

ואז,
מה הפתרון?

• הוסף לסימניות
שייך הסבר, או שזה מסובך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה