כללי קובץ באינדי' נשמר באופן חלקי

• הוסף לסימניות
אני מנסה לשמור קובץ אינדי בPDF אך כאשר אני בודקת את התצוגה מופיע לי רק הרקע
ללא התמונות והמלל
מה יכולה להיות הסיבה לכך?

תודה רבה מראש ושבוע טוב

• הוסף לסימניות
תבדקי בהגדרות תצוגה של האקרובט וכן יש מחשבים איטיים שלוקח להם קצת זמן עד שהם מעלים את כל חלקי הקובץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Big;475144:
תבדקי בהגדרות תצוגה של האקרובט וכן יש מחשבים איטיים שלוקח להם קצת זמן עד שהם מעלים את כל חלקי הקובץ.

זה לא קרה לי קודם
איך אני בודקת את ההגדרות של אקרובט? למרות שנראה לי שלא שם הבעיה

יש מצב של קובץ מדיי כבד?
או משהו שתוקע אותו?
אם אני ליצא לJPG האם זה יהיה גרוע מבחינת האיכות?

תודה

• הוסף לסימניות
תמיד יש פעם ראשונה. בפרט כשמדובר בקשר למחשב בכלל ובגרפיקה בפרט.
אם לא מופיעה לך שום אזהרה בסגירה לpdf ותצוגת הקובץ לפני הסגירה כוללת הכל, לא נראה לי שיש בעיה, תנסי לשמור בjpg ולראות האם רואים הכל, אם כן הבעיה באקרובט.

• הוסף לסימניות
ביג תודה רבה לך

בjpg זה יוצא מצויין אבל בPDF ממש לא
אם יש הגדרות ששם זה יכול להיות תלוי אשמח לשמוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה