קובץ בדיסק און קי נמצא ולא נמצא חידה ממש

• הוסף לסימניות
נקראתי אל המחשב לטפל במישהו שהעתיק את סרטוני חתונה שלו מדיסק און קי א לדיסק ב תוך כדי ההעתקה הוא עשה ביטול ונהיה לו "פתאום" מלא תקיות בדיסק של הקבצים א המקור לא ברורות בשם UUUUUUUUUUUUUUUUU ואיפה שסרטונים אמורים להיות אין כלום אבל גודל הדיסק לא ירד במאומה,
פעולות שבוצעו:
FIX לטיפול בווירוס המסתיר במחשבה ראשונה
נסיון שחזור בתוכנת activ partition recovery שלא הראה לי במחיצה כלום
חיפוש סיומות קבצים בצורה יסודית
נסיון פתיחה עם ווינראר
כל אלו העלו חרס,
ומה שמוזר הו שבתוכנת Wise Care 365 באפשרות ביג פייל מאנגאר הוא מראה לי את הקבצים הוידאו סיומת VOB ששוקלים 900מ"ב ושאתה בוחר פתח תקייה הוא פותח דוקומנס מסמכים בכלל במחשב ולא באון קי אפילו שבתוכנה עצמה הנתיב נראה סבבה נסיון להגיע לקובץ ע"י הפעלה או קיצור דרך לא צלח,
מה שכן הבנתי בסוף שבתקייה ההיא נהיה 3 קבצים אחד מהם השם שלו USB+ משהו כזה ששוקל 3 גיגה שכנראה הקבצים קשורים אליו אבל א"א לשנות סיומת א"א לגשת להרשאות והקובץ נפתח כקובץ DLL של ווינדוס והוא מוגן א"א להעתיקו לא לשנות את שמו וכו'
יש למישהו פתרון??????????????????
מה שאני חושב זה אולי לנסות לאיפוש הגדרות שיוכי קבצים אפילו שלא נראה לי יעזור ,
מה עוד ידידי היקרים חושבים?
בקיצור במשחקי מחבואים זה ניצח אותי :D:D:D
חידת השבוע:eek:

• הוסף לסימניות
המחשב עצמו נקי מוירוסים?
תציג קבצים נסתרים וקבצי מערכת.

• הוסף לסימניות
נקי,
עשיתי זאת וגורנישט

• הוסף לסימניות
תודה ננסה עוד רעיונות?

• הוסף לסימניות
זה וירוס ?
תודה אבדוק שוב באווסט ובמלווארביטס

• הוסף לסימניות
אנוכי הקטנה לא מבינה בדברים האלה
אבל תמיד כשלא מוצאים משהו באונקי לוחצים בחיפוש למעלה על = ואז זה מראה את כל מה שיש באונקי
עזר הרבה פעמים לבצים נעלמים

• הוסף לסימניות
ב"ה הסתדרתי

תוכלו לקרוא על זה מדריך שכתבתי
פה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה