כללי קובץ בסיומת mix

• הוסף לסימניות
באיזה תוכנה אפשר לפתוח???

• הוסף לסימניות
Microsoft image format
נשמר ע"י התוכנה: Picture IT! או ע"י פוטודרו של מייקרוסופט (יותר מסתבר)
אפשר לפתוח עם: התוכנות הנ"ל ו: Microsoft Digital Image Suite

דרכים לעקוף את הבעיה כי אין לך כנראה התוכנות הנ"ל:
בוורד אפשר לכניס את התמונה ע"י: הוספה, תמונה, מתוך קובץ.

• הוסף לסימניות
אכן, קובץ MIX הוא פורמט השמירה הסטנדרטי של
פוטו דרו.
ואם כבר בפוטו דרו עסקינן האם יש כאן מישהו שיכול להסביר מדוע תוכנה נחמדה כזו כמעט ולא מוכרת?
ומדוע היא נקראת תוכנה לחובבנים?

• הוסף לסימניות
'ונתנו', אני לא מצליחה להוסיף את הקובץ בוורד.

'דן', יש לך את הפוטו דרו? תוכל להמיר לי את הקובץ?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 22.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
זה חייב לעבוד. :(
הוספה. תמונה. מתוך קובץ. אם לא הולך אז קליפארט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דן ג;222060:
ואם כבר בפוטו דרו עסקינן האם יש כאן מישהו שיכול להסביר מדוע תוכנה נחמדה כזו כמעט ולא מוכרת?
ומדוע היא נקראת תוכנה לחובבנים?
מצטרף, וכנראה הסיבה שאין שם מספיק מילים מסובכות ולא מובנות עם שכבות מורכבות וכו' וכד' אז זה לא מספיק "מקצועי".
ואני בטוח שאחרי תבוא התגובה שתפריך את זה ותסביר למה פוטושופ (או קורל) היא "ה"מקצועית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;222077:
הוספה. תמונה. מתוך קובץ. אם לא הולך אז קליפארט.

לא תמונה מקובץ ולא קליפארט, פשוט לא הולך.

• הוסף לסימניות
מאיפה הקובץ הזה פתאום צץ לך? קיבלת את זה ואת רוצה לראות מה התוכן?

• הוסף לסימניות
מישהו שלח לי את זה ורצה שאדפיס לו, אבל אני לא מצליחה לפתוח.

• הוסף לסימניות
יש מצב שאת מעלה את זה?

• הוסף לסימניות
תביא לי כתובת מייל, אשלח לך, ותנסה לפתוח.

• הוסף לסימניות
בשביל להפוך אותו לJPEG או מה שתרצי. ?

• הוסף לסימניות
בשביל להפוך אותו לקובץ נורמלי שיפתח באיזה תוכנה במחשב שלי.

• הוסף לסימניות
קיבלתי. תודה רבה על העזרה.

• הוסף לסימניות
נראה לי היה יותר קל לההוא/ההיא לעשות את זה בוורד.

• הוסף לסימניות
באמת לא ברור לי מה היה הקטע לעשות את זה בתוכנה הלא מוכרת הזאת.

• הוסף לסימניות
כנראה זאת הסיבה, וזהו אחד מהתולדות של המיתוס: מה שקל- הוא חובבני (או משהו כזה),
לדעתי ADOBE יכולים ללמוד כמה דברים ממיקרוסופט לגבי ממשקים נוחים להפעלה

• הוסף לסימניות
התוכנה הזו נקראת תוכנה לחובבנים, קודם כל מפני שאין בה מידי הרבה פונקציות, למרות שיש בה הרבה דברים נחמדים.חוץ מזה, ואולי בעיקר-שהיא ממש הורסת את האיכות של התמונה.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אתגר;222197:
התוכנה הזו נקראת תוכנה לחובבנים, קודם כל מפני שאין בה מידי הרבה פונקציות, למרות שיש בה הרבה דברים נחמדים.חוץ מזה, ואולי בעיקר-שהיא ממש הורסת את האיכות של התמונה.....
מתנגד. יש בה הרבה פונקציות, ויש אפילו דברים שלא מצאתי בשום תוכנה אחרת, שלא לדבר על הממשק הקל והנוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה