כללי קובץ גדול באינדיזיין

• הוסף לסימניות
מחקתי כל העמודים בקובץ של 30MB וגם מחקתי האובייקטים בהמסטר ועדיין כמעט 30MB, למה לא נתמעט גודל הקובץ?

• הוסף לסימניות
תשמור בשם. זה יכול להפחית את הגודל ל30% ואפילו פחות..

• הוסף לסימניות
WOW!
תודה רבה!
אתה מבין למה ומה זה עושה?

• הוסף לסימניות
אני רואה שכתבת את זה בכמה מקומות.
נראה לי שהסיבה לכך, כי אינדיזיין בנוי בצורה כזו, ששמירה רגילה הוא שמירה מהירה, ולא יסודי,
ורק כשעושים שמירה בשם הוא עובר שוב על הכל ו'רואה' מה נמחק לו.

• הוסף לסימניות
לא בגלל זה, אלא בגלל שאינדזיין שומרת את כל הפעולות שנעשו בקובץ מאז שנוצר, במקטע בקובץ שנקרא Undo Stack.
כאשר שומרים בשם, הוא לא שומר את כל הנתונים האלו.

• הוסף לסימניות
הענין הזה קורה גם באקרובט. קח קובץ גדול, מחק ממנו חצי מהעמודים, ועדיין המשקל לא ישתנה. המשקל ישתנה רק אם תעשה שוב שמירה בשם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקנער;708004:
הענין הזה קורה גם באקרובט. קח קובץ גדול, מחק ממנו חצי מהעמודים, ועדיין המשקל לא ישתנה. המשקל ישתנה רק אם תעשה שוב שמירה בשם.
מישהו פעם אמר לי שאקרובט לא באמת מוחק את העמודים, אלא רק מציג אותם כמחוקים, אבל הם עדיין בתוך הקובץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיטובים;708196:
מישהו פעם אמר לי שאקרובט לא באמת מוחק את העמודים, אלא רק מציג אותם כמחוקים, אבל הם עדיין בתוך הקובץ.

נכון, וההוכחה לכך היא מספרי העמודים, וכן אפשר לראות אם מייבאים קובץ PDF לאינדיזיין, אפשר לבחור גם את העמודים המחוקים (או את האזורים המחוקים בעמוד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה