קובץ גדול

• הוסף לסימניות
שלום,
יש לי קובץ בגודל 240NB ואני רוצה לשלוח למשהו במייל והקובץ מידי גדול ניסיתי לכווץ אך עדין גדול, ניסיתי לשלוח דרך ג'מבו מייל אך זה גם גדול, רציתי לשאול אם יש עוד אתרים שאפשר לשלוח קובץ גדול במייל בחינם
אשמח לתגובה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
תירשמי לגמבו מייל בתור מנויה- זה בחינם ותוכלי לשלוח עד 500 MG חינם.

• הוסף לסימניות
זה כתוב לי באנגלית ואני לא יודעת

• הוסף לסימניות
דרובוקס, אצלי בכולופן יותר איטי מג'מבו.

• הוסף לסימניות
דרופבוקס הכי טוב לחובבי ג'מבומייל, ומי שאין לו כח לדברים חדשים, זב"ש :)
מגה זה גם בעברית, רק לשנות את השפה (עברית קצת רומנית :))

• הוסף לסימניות
מה זה דרובוקס??
משהו מכיר עוד אתר מהיר??

• הוסף לסימניות
מדריך דרופבוקס קצר.
1. נרשמים, דרכי למשל.
2. בטופס האנגלי המפחיד רושמים את השם הפרטי, משפחה, מייל, וסיסמה מועדפת. + לחיצה על הקוביה הקטנה למטה וסימונה בוי, ואח"כ על הכפתור Create Accounnt.
3. מייד אח"כ מתחילה הורדה, לאשר אותה.
4. להתקין לפי ההוראות, לא אמור להיות מסובך :) . לא חייבים להתקין, אבל זה הרבה יותר נוח ככה.
5. כעת נוצרה תייקה במסמכים שלי, ואף יש צלמית בשורת המשימות של הDropbox. קליק עליה פעמיים פותח את התיקייה הנ"ל.
6. כל קובץ ששמים בפנים, "עולה" לשרתי החברה, והוא נמצא גם במחשב שלכם וגם בחברה. כדי שמישהו יוכל להשתמש בקובץ, אחרי שהוא עלה (זה לוקח זמן, וזה לא נורא :) כשנגמר יש עליו וי ירוק קטן. כמו"כ כשאין קובץ באמצע לעלות יש גם וי על הצלמית), עליכם להקליק עליו בימיני של העכבר ולבחור בShare Dropbox Link. ללכת למייל ובהודעה שאתם ממענים לנמען לעשות "הדבק".
7. שימו לב שקובץ שנמצא בתייקה הנ"ל, מחיקתו תמחק את מקבילו שבחברה, ולא יוכלו להורידו יותר.
8. הצלחה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה