משקיע חובב
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני רוצה לשתף קובץ גוגל שיטס שייצרתי למעקב אחר השקעות.
הקובץ נועד למי שרוצה לדעת בכמה הוא מורווח על תיק ההשקעות שלו בש"ח ובאחוזים, כולל ההשקעות שכבר נמכרו בשביל לקנות ני"ע אחרים.
הסיבה שיצרתי את הקובץ היא כיוון שבחשבון מסחר לאחר שבוצעה מכירה ברווח - הרווח כבר לא מופיע בתשואות אלה מחושב כבר כהון עצמי, אז אם מבצעים התאמות בתיק (כן אני יודע שלפי מאמיני ההשקעה הפאסיבית לא צריך לעשות התאמות. לא צריך לצעוק...), כבר לא מופיעה התשואה הנכונה.
שימו לב שאם היו מימושים מתיק שלא קנו ני"ע אחרים, התשואות באחוזים לא ישקפו את המספר האמיתי, אבל התשואות בש"ח עדיין יהיו נכונות.
אשמח לשמוע את דעתכם וכן אם מצאתי באגים וכדו' בקובץ.
קישור לגוגל שיטס מעקב השקעות
נ.ב. הקובץ לא מחשב עמלות קניה\מכירה
קרדיט ל"הסולידית" על הנוסחאות לשאיבת נתונים על קרנות סל
אני רוצה לשתף קובץ גוגל שיטס שייצרתי למעקב אחר השקעות.
הקובץ נועד למי שרוצה לדעת בכמה הוא מורווח על תיק ההשקעות שלו בש"ח ובאחוזים, כולל ההשקעות שכבר נמכרו בשביל לקנות ני"ע אחרים.
הסיבה שיצרתי את הקובץ היא כיוון שבחשבון מסחר לאחר שבוצעה מכירה ברווח - הרווח כבר לא מופיע בתשואות אלה מחושב כבר כהון עצמי, אז אם מבצעים התאמות בתיק (כן אני יודע שלפי מאמיני ההשקעה הפאסיבית לא צריך לעשות התאמות. לא צריך לצעוק...), כבר לא מופיעה התשואה הנכונה.
שימו לב שאם היו מימושים מתיק שלא קנו ני"ע אחרים, התשואות באחוזים לא ישקפו את המספר האמיתי, אבל התשואות בש"ח עדיין יהיו נכונות.
אשמח לשמוע את דעתכם וכן אם מצאתי באגים וכדו' בקובץ.
קישור לגוגל שיטס מעקב השקעות
נ.ב. הקובץ לא מחשב עמלות קניה\מכירה
קרדיט ל"הסולידית" על הנוסחאות לשאיבת נתונים על קרנות סל
הנושאים החמים