עזרה קובץ דוקס שנעלם

• הוסף לסימניות
בקשת עזרה.
נעלם לי קובץ דוקס שהיה חשוב לי.
הוא לא נמצא באשפה (ובלי קשר, בטוח שלא מחקתי אותו).
שאלתי את מי שהקובץ היה שותף איתו - וגם אצלו הקובץ נעלם (זה קובץ שלא נגענו בו זמן ארוך, ולכן קשה לי להאמין שהוא נמחק בטעות...).
אשמח אם למישהו יהיו רעיונות מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לשחזר את הקובץ.
תודה מראש לעוזרים:)

• הוסף לסימניות
אם הדרייב מכיל תיקיות רבות.
אני רק מעלה השערה שיכולה לקרות והיא שהקובץ עבר מהתיקייה שהיה בו הקובץ בדרך כלל לתיקייה אחרת.
ניתן לבצע חיפוש בשורת החיפוש הראשית של הדרייב את שם הקובץ אם זכור לכם במדויק שמו.
או לחפש דרך ישום דוקס בלבד ולעבור על כל הרשימה ולנסות לאתר אותו

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה, קרה גם לי.
אני רק מעלה השערה שיכולה לקרות והיא שהקובץ עבר מהתיקייה שהיה בו הקובץ בדרך כלל לתיקייה אחרת.
ניתן לבצע חיפוש בשורת החיפוש הראשית של הדרייב את שם הקובץ אם זכור לכם במדויק שמו.
ניסיתי, וזה לא עזר.

• הוסף לסימניות
חיפשתי, הקובץ לא נמצא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה