קובץ וורד שאצל השולח תקין ואצלי תוקע את התוכנה

• הוסף לסימניות
נתקלתי בזה כמה פעמים לאחרונה מאז שהתקינו לי וינדוס 10,
הקובץ מנסה להפתח בוורד וסוגר את הישום
מה שאני עושה בינתיים זה יבוא הקובץ לאינדיזיין בplace במקום העתק-הדבק,
עדיין זה לא נח, כי לא רואים את המקור, משום מה זה מגיע לי בריבועים ורודים וכעת צריכים להחיל סגנונות, הדגשה וכו', ואין מקור להשוות לעיצוב הבסיסי שהוקלד,
אז קודם כל, כדי לשמר הדגשות - אפשר לעשות חפש החלף - כל הדגשה לסגנון תו מודגש
ואח"כ להחיל סגנון פיסקה לשאר הטקסט.
אם יש פתרון לזה, אשמח גם לשמוע.

• הוסף לסימניות
@avi chazak @aeb
מסתבר שוורד מאופיס ישן יותר לא יפתור את הבעיה. שכן מישהו עם אופיס 2003 מדווח לי שהוא ניסה את הקבצים אצלו, והם ג"כ נפתחים באיטיות.
או שאולי 2010 כן יתגבר?

• הוסף לסימניות
ראשית, לא ממליץ לעבוד עם אופיס של 64 ביט בכלל. בדרך כלל לא צריך את השדרוגים האלה, זה מאט את המחשב ומיועד לעומסים גדולים מאוד וניצול מקסימלי של מערכת ההפעלה, פשוט מיותר.
התתקנת שני אופיסים, מתחת ל2010 זה נהדר, אבל עם 2019 זה עושה באלגן גדול ברגסטרי וחלק מהתוספים שלי מתחילים לעשות בעיות בכזה מקרה (לא מה שהיה כאן).
בשביל עימוד וכו הכי טוב 2010 בזה אני מתשמש וכן אני מורה. את כל קשקושים והאנמציות של המגרסאות החדשות - אין מקומם במלאכת העימוד.

• הוסף לסימניות
אופיס 2010 קיים גם כגירסה ניידת ללא צורך בהתקנה, אנסה להעלות אותו בל"נ

• הוסף לסימניות
  • תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
גירסה ניידת אופיס פרו 2010 אנגלית פרוץ
הפכתי (כמעט) כל אבן כדי למצוא גירסה שעובדת
-כולם מגיעים כחבילה ולא רק וורד-
להורדה https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=485A5441452F71374C4E62464B3342347436653838673D3
להוסיף D גדולה בסוף
צריך לחלץ (כדאי עם ווינראר, איתו כיווצתי), אח"כ להפעיל את התוכנה (7zip) שבתוך התיקייה ע"מ לחלץ את האופיס.
יתכן ויהיה איזה שגיאה בפתיחת תוכנה, לא צריך להתייחס וללחוץ OK (מקסימום לפתוח אותו שוב), כשיפתח התוכנה הוא מבקש איקטוב, פשוט לוחצים המשך וזהו

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גירסה ניידת אופיס פרו 2010 אנגלית פרוץ
הפכתי (כמעט) כל אבן כדי למצוא גירסה שעובדת
-כולם מגיעים כחבילה ולא רק וורד-
להורדה https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=485A5441452F71374C4E62464B3342347436653838673D3
להוסיף D גדולה בסוף
צריך לחלץ (כדאי עם ווינראר, איתו כיווצתי), אח"כ להפעיל את התוכנה (7zip) שבתוך התיקייה ע"מ לחלץ את האופיס.
יתכן ויהיה איזה שגיאה בפתיחת תוכנה, לא צריך להתייחס וללחוץ OK (מקסימום לפתוח אותו שוב), כשיפתח התוכנה הוא מבקש איקטוב, פשוט לוחצים המשך וזהו
אודה לך מאד אם תמצא עברית. פשוט לא אדע איך להתמודד עם האנגלית...

• הוסף לסימניות
התקבלו עדיות שהתוספים שלי עובדים ב64 ביט. תודה רבה לכל המשיבים.

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
אפשר לשאול איך בודקים אם האופיס שלי הוא 64 או 32?

עריכה:
הסתדרתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה