התייעצות קובץ ויקטורי לחריטה

• הוסף לסימניות
עשיתי לוגו לת"ת וביקשו ממני את זה כקובץ ויקטורי, שלחתי להם, בהטבעה על ספרים זה היה מצויין אבל בחריטה הם אומרים שזה לא טוב, מישהו יודע להסביר לי למה, ואיך אני יכול לפתור את זה מצורף תמונות

קבצים מצורפים

• לוגו חדש שמחת התורה.ai
    1.5 MB · צפיות: 47
  • לוגו שחור שמחת התורה.ai
    KB 354 · צפיות: 28
  • WhatsApp Image 2024-09-19 at 10.01.18.jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-19 at 10.01.18.jpeg
    KB 128.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אולי הם רוצים שתאחד הכל לצורה אחת.
את הפונטים תהפוך לצורה.
שלא יהיו קוים בתוך השחור.

• הוסף לסימניות
אולי הם רוצים שתאחד הכל לצורה אחת.
את הפונטים תהפוך לצורה.
שלא יהיו קוים בתוך השחור.
וכן
לחריטה צריך קובץ רק עם קו חיצוני - סטרוק
סגור על EPS

• הוסף לסימניות
כך זה צריך להיות
יכול להיות שיסתפקו בזה כך
או לשנות לסיומת EPS בשמירה בשם

קבצים מצורפים

• לוגו שחור שמחת התורה.ai
    KB 872.2 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
תודה רבה
אני ינסה לשלוח את זה
השם עצמו כבר כקובץ ולא גופו כי הייתי צריך לעשות זאת בשני צבעים
ואם כבר העלתי את זה איך הלוגו (פשוט אני לא למדתי במקום מקצועי רק לבד בבית ע"י עבודה רבה נמחק ועושים חדש וכו'.

• הוסף לסימניות
כך זה צריך להיות
יכול להיות שיסתפקו בזה כך
או לשנות לסיומת EPS בשמירה בשם
שלחתי את זה לחריטה והם אומרים שזה גם לט טוב הם רוצים את זה כקווים מבחוץ בלבד

• הוסף לסימניות
צריך למחוק את כל הקוים הפנימיים.
שישאר רק קו אחד חיצוני

• הוסף לסימניות
ככה -

קבצים מצורפים

• קו שחור.ai
    KB 219.1 · צפיות: 27

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה