צריכה קובץ כזה ווקטורי, של כל מיני סמלים שמשתמשים בהם במארזים. בעיקר את המצ"ב. תודה
N ngp משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי פרסום וקופי • 27/10/20 הוסף לסימניות #1 צריכה קובץ כזה ווקטורי, של כל מיני סמלים שמשתמשים בהם במארזים. בעיקר את המצ"ב. תודה קבצים מצורפים ffdd819755617881dbb0dec264882642.jpg KB 9.2 · צפיות: 29
מ מלכי שפירא משתמש מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים • 27/10/20 הוסף לסימניות #2 תחפשי בפריפיק אייקונים יש מיליונים
N ngp משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי פרסום וקופי • 27/10/20 הוסף לסימניות #3 איך מגדירים אותם? אני לא מצליחה... תודה
א אלישבע בעל צדקה משתמש מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי הפקות ואירועים עריכה והפקת סרטים 27/10/20 הוסף לסימניות #4 מקווה שיש משהו שמתאים קבצים מצורפים shutterstock_93328390 [Converted].pdf KB 252 · צפיות: 45
א אלישבע בעל צדקה משתמש מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי הפקות ואירועים עריכה והפקת סרטים 27/10/20 הוסף לסימניות #5 ועוד משהו קבצים מצורפים shutterstock_119641822 [Converted].pdf 2.5 MB · צפיות: 36
N ngp משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי פרסום וקופי • 27/10/20 הוסף לסימניות #6 נכתב ע"י אלישבע בעל צדקה: מקווה שיש משהו שמתאים לחצ/י כדי להרחיב... מעולה!! תודה רבה! איך האיקונים האלה נקראים?
נכתב ע"י אלישבע בעל צדקה: מקווה שיש משהו שמתאים לחצ/י כדי להרחיב... מעולה!! תודה רבה! איך האיקונים האלה נקראים?
א אלישבע בעל צדקה משתמש מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי הפקות ואירועים עריכה והפקת סרטים 27/10/20 הוסף לסימניות #7 נכתב ע"י ngp: איך האיקונים האלה נקראים? לחצ/י כדי להרחיב...
N ngp משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי פרסום וקופי • 27/10/20 הוסף לסימניות #8 נכתב ע"י אלישבע בעל צדקה: לחצ/י כדי להרחיב... הכוונה איך אני בחיפוש קוראת להם? כי יש ים של אייקונים ולא מצליחה לסווג את הסוג הזה (טיול/רפואה/בי"ס וכדו')
נכתב ע"י אלישבע בעל צדקה: לחצ/י כדי להרחיב... הכוונה איך אני בחיפוש קוראת להם? כי יש ים של אייקונים ולא מצליחה לסווג את הסוג הזה (טיול/רפואה/בי"ס וכדו')
מ מלכי שפירא משתמש מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים • 27/10/20 הוסף לסימניות #9 תכתבי ממש את מה שאת מחפשת - למשל " אייקון מטריה" ובמסננים תעשי וי ב"וקטור"
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת