- הוסף לסימניות
לא ניתן להוריד את זה
עומדים על התמונה עם מקש ימני ובוחרים "שמור תמונה בשם"
תנסי ותגידי לי אם לא הולך
לא ניתן להוריד את זה
כדאי שתעלי את כל הנושאים לטובת כולנו בלי שנכתוב לך איזה נושא כי לא תמיד עולה לנו הנושא אך מעלים נושא נזכרים כמה היינו רוצים
בואו נדון לכף זכות, יש מצב שכל אחת יצא לה לפתוח פעמיים או יותר. (מספיק שאת שניה סוגרת ולוחצת שוב כדי לראות עוד פעם משהו, או שנלחץ לך בטעות אחרי שכבר גמרת לראות את כל התגובות, או כמוני שפתחתי לסקרנות ראיתי שיש כמה מעניינים אבל לא היה לי זמן אז אמרתי לעצמי שאני אפתח אח"כ...)מחכים מאוד! תודה רבה
מצער לראות את הפער העצום בין מספר הצפיות למספר התודות
אפשר גם לתפוס את זה עם העכבר ולגרור לתיקיה או לשולחן העבודהעומדים על התמונה עם מקש ימני ובוחרים "שמור תמונה בשם"
תנסי ותגידי לי אם לא הולך
אכן, זה יותר מלא מומלץ זה סכנת נפשות של סלמונלה.קליפת ביצה מלאה חיידקים - לא מומלץ!
מחכים מאוד! תודה רבה
מצער לראות את הפער העצום בין מספר הצפיות למספר התודות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים