כללי קובץ מודפס מטושטש

• הוסף לסימניות
שלום!
עיצבתי ללקוח איזה 24 עיצובים של סימניות שונות.
עבדתי על פוטושופ בגדלים המדויקים של הסימניה,
רזולוציה 300,
העברתי לאינדיזין בשביל תוספת מעט כיתובים וסגירה.
עבדתי וסגרתי כמו שאני עושה תמיד לכל הקבצים שלי,
ומשום מה, הלקוח טוען כל הזמן שבדפוס זה יצא מטושטש.
במחשב זה נראה פצצה.
אני אמורה לקבל את העתקי שמש כדי להבין מה הבעיה.
בינתיים זה נתקע אצל מי שאמור להעביר לי את זה,
והלקוח ממש לחוץ כבר להדפיס.
הדפסתי בבית שלי במדפסת ביתית פשוטה וזה נראה לעניות דעתי ממש יפה.
אין לי מושג מה הבעיה,
מצרפת חתיכה פצפונת מאחת הסימניות.

תודה לכל העוזרים היכולים להעלות רעיונות לבעיה.

קבצים מצורפים

• שאלה לפרוג.JPG
    KB 23.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
הוא ניסה רק בדפוס אחד?

• הוסף לסימניות
לדעתי יש מצב גדול שהבעיה בבית דפוס!

• הוסף לסימניות
העתקי שמש זה דבר ממש ממש לא ברור. א"א להבין מזה כלום.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות.
הוא אכן ניסה רק בדפוס אחד.
שהדפיסו במכונת אינדיגו ונקראים מאד טובים.
אני כל פעם מסבירה לו שידפיס רק קובץ אחד כדי לראות אם הוא אוהב את ההדפסה של הבית דפוס,
והוא תמיד מדפיס העתקי שמש להכל מיד!
עכשיו סגרתי לו בעוד צורה, (דיברתי עם הדפוס איך הם בדיוק רוצים לסגור)
רק 4 קבצים ואמרתי לו שידפיס רק את ה4 האלו.
מקווה שעכשיו יצא טוב.
בינתיים לא קיבלתי תגובה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה