קובץ משותף שנמחק

• הוסף לסימניות
פתחתי קובץ אקסל משותף.
והיום מחקתי את כל הגוגל דרייב שלי שהיה כבד.
לא אחזתי שזה מאוכסן גם שם
הכל נמחק!!

יש דרך לשחזור?

מחקתי גם מהאשפה:eek:

• הוסף לסימניות
מסתבר שלא :(
במידה והקובץ היה רק בענן,
במידה והיה גם על המחשב האישי בתיקיה מסונכרנת, יש אופציה לשחזר בד"כ

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לעשות תקיה באקסל נניח במחשב, ולשתף?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה!!
פניתי אליהם ונציג שלהם שיחזר לי את החומר!!

אין לי מילים

• הוסף לסימניות
תודה!!
פניתי אליהם ונציג שלהם שיחזר לי את החומר!!

אין לי מילים

מעניין, חשבתי לא לכתוב את זה מרוב שזה היה נראה לי חסר סיכוי...
זה בעצם אומר שגם אחרי מחיקה טוטלית, הקובץ נשאר אצלם בשרתים, מה שאומר שזה איזשהו מחדל פרטיות

• הוסף לסימניות
בכל זאת, יש (אמור להיות) שקיפות, עיין ערך פייסבוק והלינ'ץ שביצעו בהם

• הוסף לסימניות
זה בעצם אומר שגם אחרי מחיקה טוטלית, הקובץ נשאר אצלם בשרתים, מה שאומר שזה איזשהו מחדל פרטיות
אני מאמין שהם נדרשים לאימות מול הלקוח כך שזה לא בעיה בפרטיות (בשונה ממה שגילו עכשיו על gmail) אלא ההפך, הרי כל אחד רוצה אופציה לשיחזור.

• הוסף לסימניות
הרי כל אחד רוצה אופציה לשיחזור.
מי שמוחק מהאשפה בד"כ זה אומר שהוא רוצה להשמיד את הקובץ,
אם מדובר במידע מאוד מאוד רגיל שאתה רוצה להשמיד, גילינו היום שאין דרך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה