קובץ מword כתמונה אפשר?

• הוסף לסימניות
קליק ימני על התמונה>שמירה כתמונה.

• הוסף לסימניות
עושים הדפסה לPDF
בחלון של בחירת מיקום הקובץ, יש שמור כסוג, בוחרים JPG

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a26955;1163057:
עושים הדפסה לPDF
בחלון של בחירת מיקום הקובץ, יש שמור כסוג, בוחרים JPG

איזה אופיס יש לך?
כי ב2010 אין אופציה כזו.

• הוסף לסימניות
העתק הדבק לPOWER POINT
ומשם יש אפשרות לשמור כJPG

• הוסף לסימניות
כנראה שזה תלוי במדפסת
בPDFCreator זה קיים
ולא נראה לי שזה תלוי באופיס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאהלה ג;1163013:
אפשר לשמור קובץ מword כתמונה?

אפשר לשאול שאלה?
מה התכוונת לאה, לשמור את הוורד בעצמו כקובץ תמונה? או שקיבלת קובץ וורד עם קובץ תמונה בתוכו, ואת מעוניינת לשלוף את התמונה החוצה?
כי מלשון השאלה משמע שאת מעוניינת באופציה השנייה..

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות צילום מסך עם כלי החיתוך
הכי קל ופשוט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1163186:
אפשר לשאול שאלה?
מה התכוונת לאה, לשמור את הוורד בעצמו כקובץ תמונה? או שקיבלת קובץ וורד עם קובץ תמונה בתוכו, ואת מעוניינת לשלוף את התמונה החוצה?
כי מלשון השאלה משמע שאת מעוניינת באופציה השנייה..

התכוונתי לראשונה
איך אפשר לשמור קובץ word כתמונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאהלה ג;1163318:

יש מותקן במחשב PDFCrator ?
אם לא, נראה לי שזה חינמי, אפשר לבקש קישור ופרסומון בטח יעלה...
ומשם זה שניה אחת.

• הוסף לסימניות
פרסומון באמת הוריד את זה וזה באמת טוב
אבל עכשיו לא מותקן לי האדובי כך שהתוכנה הזאת מותקנת אבל הוא לא מסכים לגמור את הביצוע

• הוסף לסימניות
אצלי, לא זכור לי ששמתי איזו תוכנה לזה על המחשב.
אבל כשאני עושה הדפסה, הוא נותן לי אפשרות לשמור את זה כקובץ תמונה, במקום שן מדפסת רשום שם microsoft office document image writer
והוא שומר לי את זה כקובץ TIF
יעיל מאוד

• הוסף לסימניות
למה את צריכה אקרובט בשביל תמונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמה_א;1163405:
אצלי, לא זכור לי ששמתי איזו תוכנה לזה על המחשב.
אבל כשאני עושה הדפסה, הוא נותן לי אפשרות לשמור את זה כקובץ תמונה, במקום שן מדפסת רשום שם microsoft office document image writer
והוא שומר לי את זה כקובץ TIF
יעיל מאוד

אני לא רואה את מה שאת מתכוונת
מתי הוא נותן לך אפשרות כשאת לוחצת על הדפס?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה