קובץ נפרד לכיתוביות - יש כזה דבר?

• הוסף לסימניות
קבלתי סרטון עם קריינות באנגלית וכיתוביות תרגום בצרפתית. התזמון של הכיתוביות לא מדוייק ואני אמורה לסדר אותו.
זכור לי שדברו כאן בעבר על אפשרות לסגור את הכתוביות כקובץ נפרד, שאותו אוכל להכניס לפרימייר ולשחק עם התזמון של התרגום. יש דבר כזה או שאני טועה? ואם כן, אפשר לקבל הסבר איך סוגרים כזה קובץ? (שאוכל להסביר לעורך שהוסיף את הכיתוביות)
יש לי גם קובץ וורד עם התרגום בצרפתית, האם אפשר לבנות ממנו את הקובץ המבוקש?
בקיצור, אשמח לכל מידע בנושא, כי אני מרגישה שפספסתי מידע בסיסי בנוגע לכיתוביות

תודה!

• הוסף לסימניות
זה הוא שהכניס את הכתוביות לפי הסדר, וצריך לסדר אותן בסדר שונה?
אז אולי שיוציא את הסרט בנפרד ללא הכתוביות, ואת הכתוביות שיוציא לסיקוונס אחר
וי'יצא בתור סרט אחר.
בהצלחה:)
מקווה שאני מספיק מובנת..

• הוסף לסימניות
כן, את מובנת, רק שאני גם צריכה לתקן גם קצת שגיאות כתיב וכד' אז עדיף לי לקבל את הכיתוביות כקובץ פתוח

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה קורה בפרמייר, אבל אם העורך הכין את הכתוביות באנקור, זה אפשרי
(אם תצטרכי אפרט)
לגבי מסמך טקסט- יש אפשרות לייבא אותו לאנקור אם במסמך שיש לך כל כותרת נמצאת בשורה נפרדת ובכל שורה כתוב טיימקוד מדויק (כנ"ל אם תצטרכי אפרט)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אאססתתרר;1440313:
כן, אשמח לפירוט

אם הכתוביות נעשו באנקור, אפשר לייצא קובץ טקסט (Timline-export subtitles)
והתוכנה מייצרת קובץ טקסט כמו המצורף, (כל כותרת בשורה נפרדת וממוספרת, טיימקודים לכל כתובית והטקסט כתוב משמאל לימין)

בקובץ שקיבלת את יכולה לערוך שינויים בטקסט או בתזמון
ואחר כך מייבאת אותו לאנקור (Timline-import subtitles)
התוכנה מכניסה את זה ככתוביות נפרדות לפי הטיימקודים

מקווה שהייתי ברורה, בהצלחה!

קבצים מצורפים

• 123.rar
    157 ביטים · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י perelman;1440330:
אם הכתוביות נעשו באנקור, אפשר לייצא קובץ טקסט (Timline-export subtitles)
והתוכנה מייצרת קובץ טקסט כמו המצורף, (כל כותרת בשורה נפרדת וממוספרת, טיימקודים לכל כתובית והטקסט כתוב משמאל לימין)

בקובץ שקיבלת את יכולה לערוך שינויים בטקסט או בתזמון
ואחר כך מייבאת אותו לאנקור (Timline-import subtitles)
התוכנה מכניסה את זה ככתוביות נפרדות לפי הטיימקודים

מקווה שהייתי ברורה, בהצלחה!

תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה