שיתוף קובץ עבודות מהתקופה האחרונה לכבוד הילולת מוהרא"ש- 'הצדיק מיבנאל'

• הוסף לסימניות
כבר הרבה זמן רציתי לשתף את העבודות האלו.
נזכרתי שבשבת הקרובה יש למוהרא"ש הילולה,
אז הגיע הזמן לשתף !

עיצוב כריכה לספר אוצר החיים

אוצר החיים הדמיה.jpg

קונטרסים ברכת החיים והצלחת החיים מתוך הספר אוצר החיים
קונטרסים הדמיה.jpg

עיצוב כריכה לספר קריאת שמע
הדמיה קריאת שמע.jpg

עיצוב פרסומת לספר קריאת שמע
פרסומת לקריאת שמע.jpg

עיצוב ספר ופרסומת לספר
פרסומת כך שמעתי.jpg

הדמיה פרסומת.jpg

קונטרס העין רואה
הדמיה העין רואה.jpg

חוברת מקור השמחה
מקור השמחה.jpg

חוברת מילות מוהרא"ש
חוברת מילות מוהרא''ש.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הם מאוד מקפידים שהכל יהיה מנוקד הלקוח הספציפי הזה כי המוהרא"ש מאוד מאוד דיבר על זה שהכל יהיה מנוקד ומדוקדק
אני רואה פה את 'כך שמעתי מפיו' שלאחרונה קניתי אותו ואני קוראו בשקיקה. העימוד יפה מאד, אך כמי שמתעסק בדקדוק רציתי לומר שהספר צריך הגהה דחוף!
(והאמת שהופתעתי, כי בד"כ ספרי מוהרא"ש מדוקדקים מאד.)

• הוסף לסימניות
אני רואה פה את 'כך שמעתי מפיו' שלאחרונה קניתי אותו ואני קוראו בשקיקה. העימוד יפה מאד, אך כמי שמתעסק בדקדוק רציתי לומר שהספר צריך הגהה דחוף!
(והאמת שהופתעתי, כי בד"כ ספרי מוהרא"ש מדוקדקים מאד.)
ואי איזה קטע שאתהה אומר את זה, כי מי שעשה את זה מאוד מקפיד, עבר על זה הגהה לפחות 3 פעמים, אתה מדבר על הגהה מבחינה תחבירית כאילו שגיאות כתיב ותחביר או מבחינה של ניקוד?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פתחתי עכשיו באקראי בעמ' 164 "בישיבה שבעיירה מֵאֶקּוֹב (צ"ל מַאקוֹב, וכך כתוב 2 שורות אח"כ). לודז'' (גרשיים). הוא סַחַף (צ"ל סָחַף) אתו עֲשָׂרֹת (למה כתיב חסר?)

• הוסף לסימניות
פתחתי עכשיו באקראי בעמ' 164 "בישיבה שבעיירה מֵאֶקּוֹב (צ"ל מַאקוֹב, וכך כתוב 2 שורות אח"כ). לודז'' (גרשיים). הוא סַחַף (צ"ל סָחַף) אתו עֲשָׂרֹת (למה כתיב חסר?)
איזה יופי שאתה אומר לי, אני יעביר לו כי בדיוק התקבלה פניה ביום שישי להדפסת הספר בארצות הברית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה