כללי קובץ פגום - דחוף

• הוסף לסימניות
לקח לי שעתיים ומשהו להוריד תקייה עם ארבעה קבצים (RAR) ולאחר שזה ירד הוא פותח רק שלוש וברביעי הוא מראה הודעה שהקובץ פגום.
כשהורדתי עד 75% מההורדה הוא הלך לאט וב25% האחרונים הוא רץ יחסית אז חשבתי שהוא לא הוריד אותו בשלמות אבל הוא מראה שגודל הקובץ תקין ואפילו יותר גדול מהשאר (הוא אמור להיות קצת יותר כבד).
אני חייב את הקובץ הפגום ההוא בדחיפות, מישהו יודע מה עושים?!

• הוסף לסימניות
לפעמים זה בעיה בחסימה.
ולפעמים זה בעיה בקובץ עצמו.

• הוסף לסימניות
פתיחת קובץ ראר פגום

נכתב ע"י yosil;986041:
לקח לי שעתיים ומשהו להוריד תקייה עם ארבעה קבצים (RAR) ולאחר שזה ירד הוא פותח רק שלוש וברביעי הוא מראה הודעה שהקובץ פגום.
כשהורדתי עד 75% מההורדה הוא הלך לאט וב25% האחרונים הוא רץ יחסית אז חשבתי שהוא לא הוריד אותו בשלמות אבל הוא מראה שגודל הקובץ תקין ואפילו יותר גדול מהשאר (הוא אמור להיות קצת יותר כבד).
אני חייב את הקובץ הפגום ההוא בדחיפות, מישהו יודע מה עושים?!

א. לפעמים השם של הקובץ ארוך מדי, ואז הוא לא פותח בראר. יש לקרוא לקובץ בשם אחר, קצר או אפי' סתם מספר, ואז הוא פותח.
ב. לפעמים הקובץ באמת פגום, ואז יש תוכנות שיודעות לתקן, כדוגמת Advanced RAR Repair v1.2 ודומיהן. יש לי את התוכנה בגרסת דמו.
ג. לפעמים אין זה כלל קובץ ראר אלא קובץ אחר ורק עשו לו סיומת ראר, ויש לנסות לפתוח אותו בכל מיני תוכנות אחרות דרך לחצן ימני בעכבר - פתח באמצעות כו'
אשמח להתעדכן כיצד הסתדרת.

• הוסף לסימניות
תודה רבה, הסתדרתי.
(למי שמתעניין - פשוט הייתה בעיה בהורדה, הורדתי שוב והכל בא על מקומו בשלום)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה