כללי קובץ פוטושופ לא נפתח

• הוסף לסימניות
הצילו!
בניתי קובץ פוטושופ והוא לא נפתח
זאת ההודעה שאני מקבלת

מה עושים???????
דחוף מאד!
מי שיכול לעזור תודה רבה!!!!!!

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 309.3 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
הקובץ נעשה בגירסה אחרת,? כנראה cs4 תנסי לפתוח אותו בגירסה שהוא נעשה

• הוסף לסימניות
לא.
הוא נעשה בCS3 ונשמר בגרסה הזו.
מה עושים??
ולא פתחו אותו בגרסה אחרת

• הוסף לסימניות
הכיתוב אומר שהקובץ נעשה בגירסה שאינה תואמת את התוכנה הנוכחית
תעלי את הקובץ וננסה לפתוח אם זה לא נפתח בCS5 נצתרך לחפש פתרון אחר.

• הוסף לסימניות
הוא קובץ של 6 מטר- שוקל 700 מגה
לאן בדיוק אני אעלה אותו?:confused::(

• הוסף לסימניות
מצאת לך עם מה להסתבך!
יש אפשרויות לעלות עד ג'יגה חינם אבל צריך גם אנשים שיחכו ויורידו וינסו לפתוח ואולי זה יעזור. (סיכויים קצת קלושים שאין סיבה שיעבוד עם אחר לאחר שעבדת עליו בתוכנה שיש לך)
תבדוק אם רואים פריוויו בברידג' (אולי אפשר להציל את התמונה כמות שהיא בלי השכבות וכו')

• הוסף לסימניות
אויש...
גם לי קרה...
זה ממש ממש מעצבן... אחרי שעבדתי שעות...
אבל אחר כך תפסתי שכל... כשמבקשים ממני לעצב שלט בגודל 2 מטר על מטר לא חייב לעצב על כל הגודל ברזולוציה 300....;) ככה לומדים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;430761:
אויש...
כשמבקשים ממני לעצב שלט בגודל 2 מטר על מטר לא חייב לעצב על כל הגודל ברזולוציה 300....;) ככה לומדים...

תודה על הניחומים.
אבל זה כבר לא שלט ראשון שלי (וגם לא שני..;)) אני עובדת על רזולוציה של 100
ובחיים זה לא עשה לי בעיות.
טוב... בסוף היה לי נס ששמרתי גם בJPEG ועליו עבדתי, אמנם קצת חלטורה אבל מה לעשות?!:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;430610:
תבדוק אם רואים פריוויו בברידג' (אולי אפשר להציל את התמונה כמות שהיא בלי השכבות וכו')

הצלחתי למקם אותו באינדיזיין וליצא לPDF
תודה לכל התורמים מזמנם!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה