כללי קובץ פתוח בעבודת וורד די פשוטה

• הוסף לסימניות
בהמשך למיגוון העצום של האשכולות בנושא קובץ פתוח, שיוצא מהם שכמובן אין לתת בשום אופן, ולהפריז במחיר וכו' וכו'.
שאלה: עיצבתי ללקוח חוזה שכירות פשוט בוורד, אבל בצורה יפה ומעומדת יפה של פסקאות, מיספור, ותת מיספור כמקובל.
האם להיענות לבקשתו לתת לו א"ז פתוח? או לסרב לגמרי? או לקחת תוספת מסויימת? או להפריז במחיר כדי להוציא לו את הטעם בבקשה?
אדגיש כי לקחתי לו מחיר זול מאד על ההקלדה והעיצוב.
מחכה לתשובתכם...
תודה מראש לעונים.

• הוסף לסימניות
אני חוששת לכתוב את דעתי מחשש שיאכלו אותי...;)
אבל הנה:
לענ"ד... לא נותנים קובץ פתוח בגלל ש:
*יש תמונות שנקנו בכסף ולא רוצים שיהיה להם שימוש חוזר...
*פונטים מיוחדים שלא רוצים שהעקומות שלהם ישמשו לעוד משו...
*חשש מפירסום חוזר של העיצוב/מודעה/הזמנה בשינוי פרטים.
*פספסתי משו?

כאן אין שום דבר. סתם קובץ וורד...
אני מנסה לחשוב איזה עוד שימוש יכול לצאת לו מזה. ולא הולך לי. התחכימי אותי?;)

• הוסף לסימניות
סליחה. מה פתאום? זה מתחיל בקובץ וורד ואי אפשר לדעת איפה זה יגמר. ועוד, אם התשלום היה רק על ההקלדה, מה עם הזמן שהקדשת לעיצוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיכת משרד;390631:
סליחה. מה פתאום? זה מתחיל בקובץ וורד ואי אפשר לדעת איפה זה יגמר. ועוד, אם התשלום היה רק על ההקלדה, מה עם הזמן שהקדשת לעיצוב?

התכוונתי שזה מתחיל ונגמר בקובץ וורד.
לגבי התשלום- זה כבר סיכום בינהם. אם היא עיצבה את זה בצורה מושקעת. חבל שלא חשבה על זה לפני והיתה לוקחת את התשלום גם על העיצוב.

• הוסף לסימניות
על דברים קטנים כאלו אני אפילו לא חושבת פעמיים ונותנת. מה אני צריכה שכל פעם שיצטרך העתק 1 הוא יבוא אלי ויתן לי שקל על ההדפסה....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LF4;390639:
על דברים קטנים כאלו אני אפילו לא חושבת פעמיים ונותנת. מה אני צריכה שכל פעם שיצטרך העתק 1 הוא יבוא אלי ויתן לי שקל על ההדפסה....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
מסכים.

• הוסף לסימניות
תתן מה כבר יכול להיות עיצוב בוורד מה עוד שרוב הסיכויים שזה יכול להתחרבש לו אם אין לו את הפונט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה