כללי קובץ פתוח של לוגו

• הוסף לסימניות
אני לא מעצב, וכל הנושא זר לי.
רציתי לדעת (ובבקשה,י אם השאלה שלי לא 'חוקית' - נא לא לרגום אותי באבנים):
אני הולך לעצב עכשיו לוגו. רק לוגו, ולא את כל הניירת.
א. האם זה לגיטימי שאבקש מן המעצב את הלוגו גם בקובץ פתוח? מקובל? או שהוא עלול להפגע מכך?
ב. אם יום אחד ארצה לעשות מן הלוגו הזה כרטיס ביקור. ומכל סיבה שהיא אלך עם הלוגו המוכן למעצב אחר (יכול להיות שאחזור לראשון. אבל לא בטוח. נכון, מבחינה מקצועית עדיף לעשות הכל אצל אחד, באותו 'קו עיצובי' וכו'. אבל זה לא הנושא כרגע) - האם זה דבר מקובל, או שהמעצב הראשון עלול להפגע?

• הוסף לסימניות
קודם כל, יישר כח על ההתחשבות...!
א. נראה לי שתמיד לבקש קובץ פתוח משאיר טעם מר, ועדיף לסכם זאת מראש. בכל מקרה מסתמא שתקבל את הלוגו בקובץ ויקטורי שממש לא בעיה לפתוח ולשנות. אבל יותר חשוב זה שלא משנים לוגו, זה כלל במיתוג.
ב. מקובל בהחלט ללכת עם הלוגו למעצב אחר. מעצב טוב יוכל ללכת עם הקו העיצובי של המעצב הראשון, מבחינת התוצאה זה לא אמור להפריע.

• הוסף לסימניות
לוגו ששולם במלואו, אמור לעבור אליך כקובץ פתוח - ללא כל התניה או הגבלה.*

* ולא, אין אותיות קטנות.

• הוסף לסימניות
מה שהרשל'ה אמר

בדיוק כמו שלא מקובל לתת עבודות בקובץ פתוח
כך מקובל ומוסכם לתת לוגו פתוח
אישית אני נותנת לוגו בכל פורמט אפשרי, וכן גרסת שחור לבן

• הוסף לסימניות
בניגוד לכל פריט אחר כמעט, בעיצוב לוגו מקובל בהחלט למסור ללקוח קובץ AI לשימוש המעצבים שיעבדו איתו בעתיד. ניתן להתנות בחוזה איסור על פגיעה ביצירה - עיוות, מתיחה, החלפת צבעים וכדומה.
ניתן גם לצרף "ספר מותג" (יכול לכלול גם 2 עמודים בלבד, או 100 עמודים, תלוי במורכבות המותג) שמדריך את המעצבים שיעבדו עם המותג בעתיד מהם כללי המותר והאסור.

• הוסף לסימניות
מסכים עם כל מילה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה