כללי קובץ שאפשר לדפדף בו ללא אינטרנט - איך עושים

• פותח הנושא esw
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שאלו לא מזמן אבל אני לא מוצאת.
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
מה את רוצה ליצור אתר אינטרנט מקומי?
או שאת רוצה להוריד אתר אינטרנט שיעבוד לך בצורה מקומית?

• הוסף לסימניות
אני שזה יצור קובץ שאפשר לדפדף בו, אבל שגם בלי חיבור לאינטרנט זה יעבוד.

• הוסף לסימניות
למשל את רוצה להוריד את כל פרוג למחשב שלך, כן הבנתי נכון?
בעיקרון איאפשר לעשות את זה כי לדפים יש ניהול דינמי עם שפות צד שרת, מה שאת כן יכולה להוריד זה את ה"הטמל"בשביל זה יש תוכנה בשם [SIZE=-1]HTTrack [/SIZE] שקיימת גם ללינוקס וגם לווינדוס, תוכלי להוריד איתה הרבה דברים אבל אל תתפלאי אם דברים לא נראים לך בדיוק אותו דבר כפי שהם מוצגים בנט[SIZE=-1]
[/SIZE]

• הוסף לסימניות
לא זו הכוונה!
פשוט קובץ של חוברת שיצרתי, שאני אוכל לשלוח במייל ויוכלו לדפדף.

• הוסף לסימניות
באנדיזין CS4 יש אפשרות של file > Export > SWF

• הוסף לסימניות
מכווצת אותו עם תיקיית המידע ושולחת?
את צריכה שהלינק במייל יהיה לינק רגיל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציפיש;738991:
באנדיזין CS4 יש אפשרות של file > Export > SWF
לזה התכוונתי, והצלחתי לעשות את זה.
הבעיה עכשיו שזה שוקל 50 מגה.
כשאני משנה את הגודל בהגדרות הסגירה, זה לא סוגר לי טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה