כללי קובץ שמן מידי

• הוסף לסימניות
אני עובדת באילוסטרייטור עם קבצים מאווד כבדים (בגלל שהם ממש מרובי פרטים).
הקובץ שאני עובדת איתו עכשיו שוקל 30.5 מגה, והפידיאף שלו שוקל 10.5 מגה.
העתקתי את הקובץ, שמתי את הכל כסימבול, ומחקתי את המקור - וזה הוריד את הקובץ ל 1.5 מגה, ואת הפידיאף ל 7 מגה.

הבעיה מתחילה, עם הדפוס - הוא לא מוכן לקבל לעבודה המסויימת הזאת קובץ ששוקל יותר מ 4 מגה. (ניסיתי עם כמה..)
מה אתם אומרים?? יש פיתרון??

(ראיתי פה הרבה שמדברים על להדפיס במדפסת פידיאף - ניסיתי אבל זה עשה לי בלאגן מהקובץ.. אולי משו בהגדרות לא היה נכון?
אשמח לכלפיתרון..
זה ממש דחוף! העבודה כבר צריכה להיות מודפסת, ואני נתקעת עם קבצים שלא מוכנים לעשות הרזיה מיידית.. :eek:

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת?
אפאחד לא יודע דרך להוריד משקל לקובץ?
בבקשהה?! |מתחננת|

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להוריד משקל של פידיאף.

Document > reduce file size

נראה לי שיש דרך נוספת להוריד את מהשקל הפידיאף וזה שבסגירה, תשמרי אותו כגרסה 4 ומעלה ולא 5. זה מוריד לו עוד קצת ומסתמא בית דפוס שלא עובדת עם יותר מ- 4 מגה, לא יעבוד אם פידיאף בגרסה 5.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;411214:
יש אפשרות להוריד משקל של פידיאף.

נראה לי שיש דרך נוספת להוריד את מהשקל הפידיאף וזה שבסגירה, תשמרי אותו כגרסה 4 ומעלה ולא 5. זה מוריד לו עוד קצת ומסתמא בית דפוס שלא עובדת עם יותר מ- 4 מגה, לא יעבוד אם פידיאף בגרסה 5.
תודה!
אני אניסה.....
נכתב ע"י מאירי5;411216:
את לא סוגרת post script?
לא....
מה זה? (סורי על הבורות..)

• הוסף לסימניות
סוגרים לPDF באילוס', ואז פותחים את הPDF ומייצאים שוב.. זה מרזה.

• הוסף לסימניות
כשאת שומרת כ-PDF, להסיר את ה-V מה Preserve Illustrator Editing Capabilies (או משהו בכיוון הזה).

• הוסף לסימניות
אפשרות מומלצת אחת כמו שאמר אריאל - בסגירה ל-PDF להוריד את ה-V מהאפשרות Preserve Illustrator Editing Capabilies מומלצת.
האפשרות המומלצת ביותר היא פשוט להתרגל לעבוד באינדזיין. רק את מה שחייבים לעשות באילוסטריטור לעשות שם ואת כל יתר העבודה- באינדזיין. אינדזיין אוטומטית שוקלת פחות.
כרגע אני ממליצה לך לשמור ל-PDF עם האפשרות הראשונה שציינתי ולמקם את קובץ ה-PDF באינדזיין. משם לייצא שוב כ-PDF. מקווה שזה יעזור לך.

• הוסף לסימניות
ריקי,
לא נוח לי עם מה שאת אומרת. אין הבדל אמיתי (למיטב ידיעתי) בין גודל ה-PDFים שיוצאים מאינדיזיין לבין אלו של אילוסטרייטור.

ההבדל הוא אולי שה-defaults (ברירות מחדל) שונים ולכן יוצא קובץ בגודל אחר.

אבל בכל מקרה בהגשה לדפוס צריך להכיר את כול האופציות האלו באופן טוב, כדי שנוכל להכין קובץ שיתאים למטרה שהוא נועד אליו.

סתם להכניס לאינדיזיין בגלל הברירות מחדל זה לא הדרך.

• הוסף לסימניות
ודה רבה לכל המשיבים והעוזרים!!
להלן התוצאות...
נכתב ע"י אריאל וו;411236:
כשאת שומרת כ-PDF, להסיר את ה-V מה Preserve Illustrator Editing Capabilies (או משהו בכיוון הזה).
זה מה שתמיד עשיתי...
נכתב ע"י ריקי;411246:
אפשרות מומלצת אחת כמו שאמר אריאל - בסגירה ל-PDF להוריד את ה-V מהאפשרות Preserve Illustrator Editing Capabilies מומלצת.
האפשרות המומלצת ביותר היא פשוט להתרגל לעבוד באינדזיין. רק את מה שחייבים לעשות באילוסטריטור לעשות שם ואת כל יתר העבודה- באינדזיין. אינדזיין אוטומטית שוקלת פחות.
כרגע אני ממליצה לך לשמור ל-PDF עם האפשרות הראשונה שציינתי ולמקם את קובץ ה-PDF באינדזיין. משם לייצא שוב כ-PDF. מקווה שזה יעזור לך.
זה באמת הוריד ל 6 מגה את הפידיאף..
ולגבי האינדיזיין - זה דברים שאפשר לעשות רק באילוס..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;411214:

לא מצאתיאת ההגדרות האלו..... איפה הם בדיוק?
והוא לא היה מוכן לשמור לי מפחות גרסה 5....
נכתב ע"י מאירי5;411216:
את לא סוגרת post script?
אפשר הסבר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פתוש;411221:
סוגרים לPDF באילוס', ואז פותחים את הPDF ומייצאים שוב.. זה מרזה.
וואאוו!!!!!
את פשוט גאוננההה!!

זה הוריד לי מ 7 מגה ל 2!!!!:):)

תודה רבה לכולםם!!!
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גאולונת;411362:
וואאוו!!!!!
את פשוט גאוננההה!!

זה הוריד לי מ 7 מגה ל 2!!!!:):)

תודה רבה לכולםם!!!
:)

וזה לא מוריד מהאיכות? נשמע לי פשוט מדי...

• הוסף לסימניות
ה-5 מגה האלו באו על חשבון משהו. ייתכן שזה לא פגע באיכות, אבל ייתכן שכן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shira;411364:
וזה לא מוריד מהאיכות? נשמע לי פשוט מדי...
אוךך!!
זה לא הפיתרון... :eek:

עכשיו ניסיתי את זה על קובץ אחר שאני עובדת איתו, וזה לא עזר בכלום....!!!

למה?
למישו יש רעיון? פיתרון? משו?

• הוסף לסימניות
הסבר לPOSTSCRIPT

זה סגירה לPDF בצורה יותר טובה. בעצם זו מדפסת אדובי דיסטילר שיוצרת קבצי PDF בצורה טובה שלא יברח שום דבר בסגירה. זה אמור גם להקטין את משקל הקובץ. (לפעמים פונטים בורחים גם בPDF ובזה בדרך כלל לא.)

קבצים מצורפים

• postscript.jpg
    KB 10.8 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה