כללי קובץ תקוע באידיזיין, מה עושים?????????

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ בעל מס' עמודים, הבאתי לעמוד הראשון, איזשהו אלמנט מאילוס, והקובץ פשוט תקוע, זה אומר שאני אפילו לא מצליחה למחוק את הפריט המיובא הנ"ל כדי שהכל יתחיל שוב ליסוע, מה גם שלדפדף לעמודים האחרים אני לא יכולה כי הקובץ תקוע על העמוד הראשון, ואני צריכה להתקדם דחוף,
אציין שכל פעם שאני רק מנסה לגעת בקובץ הנ"ל, לא רק שהוא נתקע, אלא כל האינדיזיין נתקעעעעעעעעעעע
עוצו עצה, והוציאוני מן המיצר!
תודה.

• הוסף לסימניות
יש עצה או להתייאש?

• הוסף לסימניות
ניסית להתחיל את המחשב מחדש, נכון? זהו שלב ראשון.
תנסי לאתר את הבעיה - אם נראה לך שזה בגלל הקובץ המיובא, מחקי אותו מהתקיה בה הוא נמצא.

• הוסף לסימניות
א. תודה שבכלל ענית לי
ב. לא הפעלתי מחדש את המחשב אלא סגרתי את התוכנה בכפיה והפעלתי שוב.
הבעיה היא שהקובץ לא מיובא, אלא נגרר מאילוס', ולכן עושה בעיות.

• הוסף לסימניות
ניסית לעשות שמירה בשם?

• הוסף לסימניות
תבינו א"א לעשות כלום ברגע שאני עומדת על הקובץ המדובר הכל שובת, אפילו למחוק את הפריט א"א, וכמובן שלא לעשות שמירה בשם...

• הוסף לסימניות
בכל זאת אולי כדאי להפעיל מחדש את המחשב.

• הוסף לסימניות
חבל שאת מבזבזת זמן, תפעילי את המחשב מחדש. זה דבר ראשון שעושים במצב כזה.

• הוסף לסימניות
ייתכן שהקובץ הנגרר כבד מידי לתוכנה? בידקי זאת אחרי שאת מדליקה את המחשב מחדש, לפני שאת פותחת את הקובץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה