האם קובץ שאמור להיות 32 מטר זה יצא מספיק איכותי בהדפסה שאני עובדת על קובץ של 3.2 מטר?
ש שרה֫ מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים • 27/10/22 הוסף לסימניות #1 האם קובץ שאמור להיות 32 מטר זה יצא מספיק איכותי בהדפסה שאני עובדת על קובץ של 3.2 מטר?
י יוחנן ק מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים UX UI 27/10/22 הוסף לסימניות #2 אם כולו וקטורי, אין כל בעיה (אפילו 1/10,000) אם לא, רזולוציה של 600 DPI במקור (1/10) יספיק בוודאי
ש שרה֫ מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים • 27/10/22 הוסף לסימניות #3 בשביל להיות בטוחה 100% איפה אני משנה באינדיזיין ל600 DPI
י יוחנן ק מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים UX UI 27/10/22 הוסף לסימניות #4 הייצוא הוא ל PDF ?
ש שרה֫ מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים • 27/10/22 הוסף לסימניות #5 נכתב ע"י יוחנן ק: הייצוא הוא ל PDF ? לחצ/י כדי להרחיב... כן
י יוחנן ק מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים UX UI 27/10/22 הוסף לסימניות #6 אם כן יש צורך לעבור על תמונות שיש במסמך לבדוק את הרזולוציה שלהם, יש לאינדזיין אפשרות מובנית לזה בחלונית הלינקים, אחד מראה על רזולוציה של הקובץ במקורו, והשני מראה על רזולוציה של הקובץ האמיתי לפי גדלו העכשווי
אם כן יש צורך לעבור על תמונות שיש במסמך לבדוק את הרזולוציה שלהם, יש לאינדזיין אפשרות מובנית לזה בחלונית הלינקים, אחד מראה על רזולוציה של הקובץ במקורו, והשני מראה על רזולוציה של הקובץ האמיתי לפי גדלו העכשווי