לצמיתות?בס"ד
אני זקוק לקובץ bat שמנתק את חיבור היו.אס.בי למחשב טאבלט
מי שיכול לעזור יבורך
לצמיתות?
אני מעוניין שבשעה מסויימת זה ייחסם ואחרי שעה זה ייפתח מחדש ללא הפעלה מחדש של המחשב (ככה מידי יום), זה אפשרי?אפשר עם קובץ reg ראה כאן
מצ"ב קבצי reg יש להפעיל את המחשב מחדש לכניסת השינויים לתוקף
אזהרה: גם עכבר ומקלדת המחוברים למחשב טאבלט לא יפעלו רק המגע יפעל
reg add HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\UsbStor /v "Start" /t REG_DWORD /d "4" /f
reg add HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\UsbStor /v "Start" /t REG_DWORD /d "3" /f
הכל אפשרי השאלה עד כמה רחוק אתה מוכן ללכתאני מעוניין שבשעה מסויימת זה ייחסם ואחרי שעה זה ייפתח מחדש ללא הפעלה מחדש של המחשב (ככה מידי יום), זה אפשרי?
הביאו לי פה פעם קובץ שמנתק חיבור לרשת (וואיפי וחוטי) והוא עובד גם בלי הפעלה מחדש, א"א לעשות כך גם לusb?אגב, כל קובץ reg יכול להיות בפקודת bat
לדוגמא:
לנעילת יציאות:
לפתיחת יציאות:קוד:reg add HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\UsbStor /v "Start" /t REG_DWORD /d "4" /f
אבל גם זה יעבוד רק לאחר הפעלת המחשב מחדש (ככה זה אצלי, אולי אצלך זה יהיה שונה)קוד:reg add HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\UsbStor /v "Start" /t REG_DWORD /d "3" /f
עדיין לא מצאתי דרךא"א לעשות כך גם לusb?
נו מה ?מה עם זה?
אולי יש אפשרות דרך devcon
בשילוב עם סריקה לגילוי חומרה חדשה
אבל עד כמה שזכור לי, שבהסרת USB דרך devcon צריך הפעלה מחדש
איך עושים את זה?נו מה ?
כתבתי לך שאפשר אולי עם זה אבל אני חשוב שמצריך הפעלה מחדש
(סוף סוף נמצא הפיתרוןאיך עושים את זה?
הורדתי את הקובץ שמצורף שם והפעלתי בשורת הפקודה ושום דבר לא קרה והפקודות עדיין לא עובדות.
cd c:\
devcon find *> list.txt
devcon find *
devcon disable usb\*
devcon enable usb\*
devcon enable *
אתה הולך להפוך עולםמה אומרים על הכלי הזה?
גיט מארגןומה עם אפשרות של הפיכת הדרייבר ללא זמין?
לזמן מסויים?סליחה על השאלת תם
למה לא לכבות בbios וזהו?
אני מעוניין שבשעה מסויימת זה ייחסם ואחרי שעה זה ייפתח מחדש ללא הפעלה מחדש של המחשב (ככה מידי יום), זה אפשרי?
(דהיינו שאני מכניס את זה במתזמן המשימות)
לא הבנתי, אם זה נותן אפשרות גם בלי הפעלה מחדש, (זה היה הספק שלי, אם תשים לב), אז הרווחנו,אתה הולך להפוך עולם
net. ו powershell
כשכל זה אפשר לעשות עם devcon
לי היה נראה שהוא מנטרל את ההתקן (הפיכתו ללא זמין), ואני שאלתי לגבי ניטרול הדרייבר, על בסיס הפקודה הזאת: sc query type= driver. אדרבה תקן אותי אם אני טועה.זה מה שdevcon בעצם עושה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים