כללי קובץ EPS לא עולה בתוכנה לחיתוך צורני CNC

• הוסף לסימניות
אני צריכה חיתוך צורני לקובץ פוטושופ.
התבקשתי להביא קובץ ויקטורי של קוי המתאר של החיתוך.
יצרתי קוים אלו בפוטושופ, העברתי לאילוסטריטור וע"י פקודת ה- LIVE TRACE הפכתי אותם לויקטוריים (עשיתי הרחבה ופירוק קבוצה).
סגרתי כבקשת הדפוס כקובץ EPS אך הקובץ לא עולה להם בתוכנה (TUPE 3)
ניסיתי PDF,WMF ניסיתי סגירה מפריהנד, אבל זה לא עולה להם,

מה יכולה להיות הבעיה????????? עזרתכם דחוף!!!!!!!!!11
תודה.

• הוסף לסימניות
גם הפריהנד לא הצליח???
מה אומרים בדפוס? איפה הבעיה?

• הוסף לסימניות
כמדומני, ואני ממש לא בטוח שתוכנות cnc לא מקבלות עצמים ״פתוחים״ כמו קו וכד׳ אלא רק עצם סגור כמו עיגול או כל אלמנט בעל היקף. בעבודה בטרייס מסתבר מאד שנוצרו לך עצמים כאלו.

אם זו אכן הבעיה הפתרון הוא לבדוק את האלמנטים אחד אחד ולרתך אותם, או להפוך אאוטליינים לפילים (אפריקנים כמובן ;)) וזה סוגר את העצם

מקווה שעזרתי

• הוסף לסימניות
ותוספת קטנה -
אפשר מראש להגדיר לפוטושופ קו וקטורי, ולחסוך את כל הבלגן של הטרייס
העתק-הדבק פשוט והכל מסודר

• הוסף לסימניות
קודם כל תשובה לשלדג שעזרה לי לסגור בזמנו מפריהנד- זה גם לא עזר לצערי..
נקי כפיים- נשמע הגיוני- רק לא הבנתי איך לסגור את העצמים
אריאלס- איך מגדירים קו ויקטורי בפוטושופ???

וניסיון נוסף שעשיתי- יצרתי סתם ריבוע פשוט וסגרתי לEPS ושלחתי להם שיבדקו אם זה כן עולה להם.....וזה לא עלה, מה שאומר שיש בעיה בסיסית בסגירה מאילוסטריטור,לא?!

אני ממש לא יודעת איך לפתור את הבעיה הזאת, למישהו הפתרונים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה