קובץ midi

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ midi ואני רוצה להעביר אותו לנגן, הנגן לא מזהה אותו
איך אני יכולה להמיר אותו לסוג אחר של קובץ?

• הוסף לסימניות
להקליט

כנראה הכי פשוט להקליט אותו בהקלטה פנימית של המחשב. (להפעיל אותו ולהשתמש ברשמקול או תוכנה אחרת שמקליטה). צריך לוודא שהמחשב יודע להקליט את עצמו, ושאופציית הקלטה זו פעילה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר כהן1;2433784:
יש לי קובץ midi ואני רוצה להעביר אותו לנגן, הנגן לא מזהה אותו
איך אני יכולה להמיר אותו לסוג אחר של קובץ?

עם התוכנה FormatFactory אפשר להמיר אותו ל MP3

• הוסף לסימניות
איך עושים את זה ב format factory (יש לי את התוכנה אבל אני לא יודעת איך משתמשים בה)
תודה!

זה הקובץ אולי יש מישהו שיכול לעשות את זה בקלות

קבצים מצורפים

• kegelduett 5.midi
    KB 1.8 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר כהן1;2434561:
איך עושים את זה ב format factory (יש לי את התוכנה אבל אני לא יודעת איך משתמשים בה)
תודה!

זה הקובץ אולי יש מישהו שיכול לעשות את זה בקלות
בבקשה

קבצים מצורפים

• kegelduett 5.mp3
    KB 254.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אין מילים!!!!
יש מצב שאת עושה לי גם את אלה?

קבצים מצורפים

• יצירה (2).midi
    KB 2.4 · צפיות: 26
  • kegelduett 10.midi
    KB 1.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אפשר גם דרך האתר הזה.
https://solmire.com/

אפשר לבחור את סוגי הסאונד.
בשביל להמיר את כל האורך צריך לסמן "Full length".
בשביל שלא ישמר אצלם צריך להוריד את ה V מ Add to midi database.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר כהן1;2434921:
אין מילים!!!!
יש מצב שאת עושה לי גם את אלה?
בבקשה

קבצים מצורפים

• kegelduett 10.mp3
    KB 219.1 · צפיות: 18
  • יצירה (2).mp3
    KB 296.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אין עליך!!!!
בדיוק התחברתי כדי לבדוק אם מישהו ענה לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה