קובץ mov עם בעיות קידוד

• הוסף לסימניות
נכון שהכותרת נשמעת מסורבלת, אבל בבקשה תנסו לעזור...
יש לי תיקיה של קבצי mov שהפרמייר לא מקבל אותם באופן מלא (הוא נתקע באמצע היבוא) , ניסיתי המרות וכו' וזה לא הלך, ואמרו לי שחסרים לי מקודדים (למרות שהרבה פעמים כבר ערכתי קבצי mov...)
יש למישהו מושג איך אני מורידה את המקודדים מהאינטרנט?
המון תודות!!!

• הוסף לסימניות
אני נתקלתי כעת גם בתופעה כזאת, ניסיתי לעבור ל-6 וגם לא הלך.
בסוף, גיליתי כי הקבצים הועלו קודם למחשב מקינטוש, המחשב אוטומטית מבצע המרה, וכאשר מעבירים אותם לאונקי הם לא עולים היטב ל-PC.

בקשתי את הקבצים המקוריים וב"ה הסתדר.

• הוסף לסימניות
הקבצים המקוריים לא ממחשב מקינטוש.
למישהו יש עוד עצות? זה דחוף!!!
תודות!

• הוסף לסימניות
חפשתי תחת השם K-LITE

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאנטרטיקה;1194357:
מה???
לא הבנתי.
מה יהיה? אף אחד לא מוכן/יכול לעזור לי???

• הוסף לסימניות
כפילות

• הוסף לסימניות
כבר מישהו ניסה להתקין לי את הk-lite וגם ניסיתי להתקין את "קוויק טיימ", וזה עדיין לא פתר את הבעיה.
בכל אופן תודה לכל העונים.

• הוסף לסימניות
תפרטי, הקבצים שלך הם פורמט MOV, שנלקחו ממצלמת קנון דגם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1195009:
תפרטי, הקבצים שלך הם פורמט MOV, שנלקחו ממצלמת קנון דגם?
זה מצלמת DSLR , יש עוד משהו שקשור לדגם?
הוא אמר שהמצלמה נקנתה לפני שנה, ואז יצאה המצלמה.

• הוסף לסימניות
על המצלמה כתוב דגם, זה קריטי לתשובה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1195789:
טוב. אני אברר את הדגם ואחזור לפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1195789:
הדגם של המצלמה הוא: canon 5d mark 3

• הוסף לסימניות
הסיבה שהתוכנה לא מקבלת את הקבצים, בגלל שהעתיקו את הקבצים מהכרטיס למחשב בהעתק הדבק של התיקיה ולא של הקבצים.
צריך לפתוח בסייר של המחשב את התיקיה של הקבצים בכרטיס. כך שרואים את קבצי הוידאו עצמם.
ולהעתיק אותם לתיקיה במחשב.
אגב זו בעיה ידועה שיש עליה פרוט בפורומים של אדיוס באנגלית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tadmit;1196275:
הסיבה שהתוכנה לא מקבלת את הקבצים, בגלל שהעתיקו את הקבצים מהכרטיס למחשב בהעתק הדבק של התיקיה ולא של הקבצים.
צריך לפתוח בסייר של המחשב את התיקיה של הקבצים בכרטיס. כך שרואים את קבצי הוידאו עצמם.
ולהעתיק אותם לתיקיה במחשב.
אגב זו בעיה ידועה שיש עליה פרוט בפורומים של אדיוס באנגלית.

בCS6, זה עובד חלק, הבעיה שלה יש CS5...

אבל יש לי רעיון -תנסי להמיר את הסיומת מ MOV, ל MPG...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1196362:
בCS6, זה עובד חלק, הבעיה שלה יש CS5...

אבל יש לי רעיון -תנסי להמיר את הסיומת מ MOV, ל MPG...
דבר ראשון שעשיתי זה המרות.
אז ככה, את "האנקודר" הוא גם תקע תוך כדי המרה, וב"פורמת פקטורי", הוא ייצא לי לפריימים בודדים. לא יודעת למה.
בכל אופן, את הקבצים האלו, הלקוח שלי בסוף המיר אותם ושלח לי. אבל אשמח אם כן אדע פתרון, לחומרים הבאים שהוא ישלח לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאנטרטיקה;1196392:
דבר ראשון שעשיתי זה המרות.
אז ככה, את "האנקודר" הוא גם תקע תוך כדי המרה, וב"פורמת פקטורי", הוא ייצא לי לפריימים בודדים. לא יודעת למה.
בכל אופן, את הקבצים האלו, הלקוח שלי בסוף המיר אותם ושלח לי. אבל אשמח אם כן אדע פתרון, לחומרים הבאים שהוא ישלח לי.

אני לא מדבר על המרה, אלא רק שינוי השם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה