כללי קובץ PDF כבד ניתן לפצלו לפי מ"ב?

• הוסף לסימניות
קובץ PDF כבד, בשל היותו מכיל תמונות רבות.
מאידך ללקוח יש מייל בלבד, שיכול להכיל תעבורה עד 15 מ"ב.

האם יש דרך לפצל את הקובץ PDF עצמו באופן שכל חלק לא יעבור 15 מ"ב.

א"א לעשות זאת לפי עמודים, כי אם אפצל לחלקים של 50 עמודים, יהיו חלקים שישקלו יותר, ויהיו שישקלו הרבה הרבה פחות, כי זה תלוי כמה תמונות יש בכל קבוצת עמודים.

האם יש דרך לתת הוראה שזה יתפצל לפי מספר של 15 מ"ב, והחישוב כמה עמודים יהיו בכל חלק, יהיה אוטומטית?

(פתרון של RAR או ZIP לא רלוונטי כאן, הלקוח לא יודע להתמודד עם זה. אני צריך שזה ישאר בפורמט PDF).

• הוסף לסימניות
זה עושה את העבודה מצוין
http://www.a-pdf.com/faq/how-to-split-large-pdf-into-smaller-size-files.htm
אבל זה גרסת נסיון
לחסומים העלתי קובץ
להפעיל ולהתקין, לבחור בTRY בצד שמאל למטה אחרי ההתקנה, לבחור קובץ וגודל וזה יוצא באותה ספריה של הקובץ עצמו.

אם יהיה לזה ביקוש כאן אוכל לכתוב לזה סקריפט קטן, בנתיים יש את זה.

קבצים מצורפים

• a-pdf-ss.rar
    1.6 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
באופן כללי, אני לא ממליץ ליצור/לערוך פדפים שלא באמצעות אקרובט.

במקרה כמו שלך אני מפצל לעמודים בודדים, בוחר אחד אחד עד שאני מגיע למגבלת המגהבייטים, ומפצל מהפדפ המקורי את הקבוצה הזו...

אם זה עבודה קטנה, וזה חד פעמי, זה שווה לדעתי.

• הוסף לסימניות
מדובר על העברה ללקוח לצורך סימון תיקונים, בכמה סבבים. לא למטרת הדפסה מתוך כזה קובץ. לשם כך, אני לא רואה צורך להתעסק עם פיצול ארוך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה