כללי קובץ PDF נפתח באילוס אבל הפונטים הופכים לוקטורי

• הוסף לסימניות
איך פותרים את הבעיה?
אני צריכה להוציא כיתוב מ PDF לא מוגן ובהעתק והדבק לוורד הוא הופך, ולאינדי הוא מעתיק משהו, אבל לא מה שאני מסמנת.

• הוסף לסימניות
אודה מאד אם מישהו יהיה לו עצה בבעיה הסבוכה הזאת,
כבר שאלתי פה והרבה הסכימו איתי שזאת בעיה
אבל אף אחד לא נתן פיתרון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;299180:
איך פותרים את הבעיה?
אני צריכה להוציא כיתוב מ PDF לא מוגן ובהעתק והדבק לוורד הוא הופך, ולאינדי הוא מעתיק משהו, אבל לא מה שאני מסמנת.
אולי את מה שהועתק לוורד והתהפך, תעבירי לאינדיזיין, תלכי לתפריט הצידי שבחלונית character -- character direction -- ותקבעי שם right to left .

• הוסף לסימניות
בסוף לא הוצאתי משם את הכיתוב. הסתדרתי בלי. אבל חשוב לדעת אם יש פתרון. כמו כן, אם אני רוצה לדעת מה הפונט שהשתמשו בו, גם אם אני מעתיקה אותו למקום אחר, זה לא שומר על העיצוב. למה זה?

• הוסף לסימניות
כשהקובץ PDF פתוח ללחוץ על Ctrl+D ושם אפשר לראות את הפונטים והתוכנות שהשתמשו בהם למסמך
יכול להיות שבסגירה לPDF מאותה תוכנה שעיצבו את המסמך זה הומר או משהו כזה
למשל כשאני סוגר PDF מוורד אני לא יכול לפתוח את הPDF באילוס (אולי רק אצלי בגלל העברית)

• הוסף לסימניות
קובץ שנשמר כ pdf הטמעת הפונטים רק לתוכנת אקרובט ,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה