עזרה קובץ pdf נפתח למספר שניות ונסגר

• הוסף לסימניות
יש לי בימים האחרונים תקלה במחשב, ושמעתי מאוד אח, שנתקלה אם אותה בעיה.
כל קבצי ה pdf נפתחים למספר שניות, ונסגרים מיד.
מה יכולה להיות הבעיה?
האם יש פטרון לכך?

• הוסף לסימניות
הנה כמה אשכולות בעניין

כל יום בערך נפתח על זה מחדש!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כנראה איזה גרסא של pdf שהרבה השתמשו בה ויש בה עדכון ולכן זה כבר לא עובד.

• הוסף לסימניות
ראיתי את הפתרון הזה, אצלי זה עבד:
נכנסים לתיקיה הזו: c:\windows\system32\drivers\etc
מעתיקים את הקובץ hosts לשולחן העבודה (למשל)
פותחים אותו עם פנקס הרשימות
מוסיפים בסופו את השורות הבאות:
127.0.0.1 Acroipm.adobe.com
127.0.0.1 Acroipm.adobe.com.edgesuite.net
127.0.0.1 *.dscd.akamai.net
שומרים
מעתיקים אותו בחזרה לתיקיה הנ"ל (מאשרים החלפה ואישור מנהל)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שומרים
בהצלחה!
זה עובד ומסדר את הבעיה, רק כששומרים את הקובץ בפנקס רשימות הוא שומר אותו עם סיומת txt, צריך למחוק את הסיומת ואז להעתיק את הקובץ לתיקיה הנ"ל.

• הוסף לסימניות
שומרים
בהצלחה!
אין מילים להודות לך
אכן זה עובד

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!!!!!
כבר לא ידעתי מה לעשות עם זה...!!!
תזכו למצוות!!!

• הוסף לסימניות
זה עובד ומסדר את הבעיה, רק כששומרים את הקובץ בפנקס רשימות הוא שומר אותו עם סיומת txt, צריך למחוק את הסיומת ואז להעתיק את הקובץ לתיקיה הנ"ל.

לא הצלחתי אולי זה תלוי במה שכתוב לגבי הtxt אבל לא הבנתי אפה הסיומת הוא שומר זאת באותו שם וגם בשמור בשם לא הצלחתי באפשרות השנייה אם יש למישהו דרך אני ישמח תודה רבה!

• הוסף לסימניות
שימו לב אני הבנתי אפה נתקעתי
אני שמרתי את הקובץ אבל הוא נשמר עם הסיומת txt במקום אחר (אצלי זה שמר במסמכים) ולכן לאחר שמוסיפים את האמור לעיל יש לחפש במחשב hosts.txt ואז למחוק את הסיומת txt ואותו להעביר בעצם לתקייה המקורית

• הוסף לסימניות

וואו זה עובד!!
עבד טוב על pdf רידר,
אבל עכשיו אני רוצה גם להתקין את אקרובט בחזרה שמחקתי כי המליצו לי... יש דרך קלה ומובנת כמו זו?

• הוסף לסימניות
וואו זה עובד!!
עבד טוב על pdf רידר,
אבל עכשיו אני רוצה גם להתקין את אקרובט בחזרה שמחקתי כי המליצו לי... יש דרך קלה ומובנת כמו זו?

אשמח לקבל את הדרך הפשוטה ביותר להתקין אקרובט וקישור מהיכן מורידים חינמי...

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!
הציל אותי אחרי ייאוש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה