כללי קובץ pdf שיוצא ממני תקין, לא נראה טוב אצל הלקוח

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה יכול לגרום לכך שקובץ pdf שיוצא ממני תקין, הודפס כשורה, והכל כמו שצריך.
נראה אצל הלקוח עם חלק מהכיתוב בלבד ובעיות נוספות?

• הוסף לסימניות
הקובץ נוצר באינדזיין,
מיוצא ב-export .

• הוסף לסימניות
לי יש לקוח אחד שיש לו תוכנה לא מוצלחת לצפייה בPDF (לא אקרובט רידר) והרבה פעמים הוא רואה קבצים תקינים שאני שולחת בצורה משונה (חלקים הפוכים על הראש, חלקים עולים אחד על השני).
אולי גם כאן מדובר בבעיה כזו?

• הוסף לסימניות
שאלתי אותו כיצד הוא צופה בקבצים טרם קיבלי תשובה...
(נראה לי שהוא לא מבין בזה, או בהבדלים...)

• הוסף לסימניות
אולי יש לו אקרובט ישן שלא תומך בשקיפויות.
תנסי כשאת סוגרת להגדיר אקרובט 3-4 - זה משטח את השקיפויות
אולי זה יעזור.

• הוסף לסימניות
הקובץ ללא שקיפויות...
סגרתי לו את זה נמוך...

לדעתי זה בעיה כלשהי אצלו ורציתי לשאול אתכם מהי היא יכולה להיות בשביל לכוון אותו.
החלפת תוכנת צפיה היא אופציה, אולי יש דברים נוספים.

• הוסף לסימניות
תמירי אותו ל RGB. קרה לי שלקוחה לא ראתה טוב קובץ PDF ששלחתי לה. הכחולים יצאו לה כתומים.

בכל אופן, שלחתי לה כ RGB וזה פתר את הבעיה.

• הוסף לסימניות
למה שלא תייצאי לו בJPEG? אם זה למטרת תצוגה בלבד? זה בטוח יציג נכון

• הוסף לסימניות
האם כשייצאת לפידיאף היתה לך הערת אזהרה לגבי פונטים מסוימים? אם כן סביר להניח שחלקים מטקסט יהיו בג'יבריש או אפילו לא ייראו

תנסי קונוורט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה