כללי קובץ PDF של מגזין עם אפקט דפדוף

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה לסגור מגזין שלם שכרגע באינדיזיין לקובץ PDF שיהיה לו את אפקט הדפדוף, כלומר יראה כאילו הדפים עוברים כשלוחצים עליהם.
תודה!

• הוסף לסימניות
אם אתה משתמשת בCS4 לגשת לחלון אנטראקטיביות ואז מצד ימין יפתח לך חלון עם אופציות ואז לבחור מעברי עמוד ושם יש לך כל מיני אופציות של מעברי עמוד אחרי שבחרת את עושה שמירה בתפריט לבחור יצוא ואז יש אפשרות לבחור בSWF וזהו

• הוסף לסימניות
cs2
שייך?

• הוסף לסימניות
אין את זה בCS2
אגב, טל ניניו טען בערב של פרוג, שבייצוא לSWF הטקסט יישאר טקסט,
זה עובד רק על טקסטים מתוך אינדיזיין עצמו ולא על PDF שנמצאים כלינקים בתוך אינדיזיין.
לכאורה באג.
לתשומת לב הארבס ועדי.

• הוסף לסימניות
ומה זה האופציה למשל כמו שהעלו את מגזין דירה נאה? זה יושב על שרת מסוים?
אני עם המיניסייט שלי יכולה לעשות דבר כזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;296054:
אין את זה בCS2
אגב, טל ניניו טען בערב של פרוג, שבייצוא לSWF הטקסט יישאר טקסט,
זה עובד רק על טקסטים מתוך אינדיזיין עצמו ולא על PDF שנמצאים כלינקים בתוך אינדיזיין.
לכאורה באג.
לתשומת לב הארבס ועדי.
ומה עם עצמים ווקטוריים? מומרים לתמונה?
ואולי הפדפים המוטמעים הינם עקומות?

• הוסף לסימניות
אכן לזה התכוונתי.
כל האובייקטים הווקטורים, כשהם בתוך PDF, כשאתה עושה דרך האינדיזיין SWF, הוא מפקסל לך אותם.
למה? לא יודע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרילאנס;296018:
אם אתה משתמשת בCS4 לגשת לחלון אנטראקטיביות ואז מצד ימין יפתח לך חלון עם אופציות ואז לבחור מעברי עמוד ושם יש לך כל מיני אופציות של מעברי עמוד אחרי שבחרת את עושה שמירה בתפריט לבחור יצוא ואז יש אפשרות לבחור בSWF וזהו
חלון אניטראקטיביות באיזו תוכנה?
והאם זה גם בCS3?
לא מצאתי.
אבל תודה. גם אני חיפשתי את זה.

• הוסף לסימניות
אין את זה באינדיזיין CS3!
כשזה מודגש מבינים יותר מהר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;296082:
ומה זה האופציה למשל כמו שהעלו את מגזין דירה נאה? זה יושב על שרת מסוים?
אני עם המיניסייט שלי יכולה לעשות דבר כזה?

מצטרפת לשאלה.:confused:

• הוסף לסימניות
מה שעשו במגזין לבניה ועיצוב דירה נאה, זה לייצא כל עמוד כJPEG,
ויש סקריפט שאפשר לקנות ברשת של pageflipflash או משהו כזה, (אם זה חשוב לכם, אחפש את האתר),
המחיר הוא 50 דולר לאתר אחד ועד 200 דולר לבלתי מוגבל,
ואתה מעלה את זה בתת אתר שלך (כמו שעשו בדירה נאה) בקבצים בתיקייה שלהם, ושמות הקבצים בתיקייה שלהם,
ונותן לינק לקובץ, וזהו.

זה לוקח קצת זמן.

• הוסף לסימניות
הנה האתר:
http://www.flashpageflip.com/

אגב, לפי איך שטל ניניו הסביר, זה אמור לעבוד כבר בCS4,
אבל לא הסתדרתי עם זה.
זה גם שקל המון. ולא עלה לאתר רק אחרי כמה דקות.
(ולכן זה באמת קטן עכשיו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;296160:
אין את זה באינדיזיין CS3!
כשזה מודגש מבינים יותר מהר?

מודגש או לא. זה הפעם הראשון שכתבת את זה...

• הוסף לסימניות
את מעברי העמוד האינטראקטיביים אפשר להגדיר רק ב-CS4 (את מעבר הדיפדוף עם קיפול הדף אפשר להגדיר רק עבור ייצוא ל-SWF).

כדי לבצע את ההגדרה, לא חייבים לגשת לחלון Page Transitions, אלא אפשר לקבוע אותה מתוך תפריט חלון Pages.

עבור גרסאות קודמות (CS3 וקודמות לה) יש תחילה לייצא את ה-PDF מאינדיזיין ורק לאחר מכן להעניק את המעברים באמצעות Acrobat Pro.

מבחינת אתרים שמציגים יכולת דפדפוף בתכנים, קיימים באינטרנט הרבה מאד נותני שירות שמספקים יכולות אלה על בסיס קבצי PDF של המוצר.
ממש לאחרונה ראיתי סקירה מעולה של מייקל נינס על הנושא במסגרת מערך שיעור על יצירת מסמכים אינטראקטיביים ומצגות באמצעות אינדיזיין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדי רביד;296231:
עבור גרסאות קודמות (CS3 וקודמות לה) יש תחילה לייצא את ה-PDF מאינדיזיין ורק לאחר מכן להעניק את המעברים באמצעות Acrobat Pro.

כלומר אני מבינה מדבריך שאני יכולה ליצא את החומר מ cs2 ל pfd, ובאקרובט להעניק את המעברים.
תוכל לפרט לי באקרובט איך אני עושה את זה?
תודה!

• הוסף לסימניות
מצאתי באקרובט את מעברי העמוד, רק אפקט של דפדוף ממש אין שם.
איך אני יכולה לקבוע שקובץ הפידיאף יפתח מיד בתצוגת מסך מלא?

• הוסף לסימניות
זה במקום אחר.
מאפייני המסמך - קונטרול D. שם יש את הגדרות התצוגה, אם תהיה פריסה של 2 עמודים, כמה אחוזי הגדלה, וגם מסך מלא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קארעל8;296221:
מודגש או לא. זה הפעם הראשון שכתבת את זה...
אני לא היחיד שכותב כאן,
תעבור על האשכול ותראה שכתבו את זה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדי רביד;296231:
את מעברי העמוד האינטראקטיביים אפשר להגדיר רק ב-CS4 (את מעבר הדיפדוף עם קיפול הדף אפשר להגדיר רק עבור ייצוא ל-SWF).
[/URL].

אם PDF תומך בוידאו ובפרט FLV כמו גם בתלת מימד למה א"א לשמור קובץ כזה רק בפורמט SWF ולא בפורמט PDF ???? [או לגרום ב HACKING לשמור זאת בPDF ]
או שADOBE שומרים זאת ל"חידוש מהפכני" ב CS5....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה