דרוש מתכון קוגל איטריות, מחפשת את המתכון שפורסם בתקופה האחרונה בקטיפה

• הוסף לסימניות
אם יש לכם קטיפה מהתקופה האחרונה
התפרסם לאחרונה מתכון של קוגל אטריות מהשפית פרי פ״ח, שפית קונדיטורית בקייטרינג הורביץ
שכחתי לשמור את המתכון ואני רוצה לנסות להכין אותו בהזדמנות הקרובה
אשמח מאוד אם תוכלו להעלות את המתכון
תודההההה

אם יש מישהי שכבר ניסתה את המתכון אשמח לחוות דעתך

• הוסף לסימניות
קיבלתי את המתכון כקובץ וורד במייל ממערכת קטיפה
מתחשק לי לנסות לשבת הקרובה
יש מישהי שכבר ניסתה?
מעלה את המתכון
חבל שזה לא מהעיתון, שם זה בהרבה יותר מגרה!
נהניתי מקלות ההכנה
אני יודעת שיש הרבה גירסאות ומתכונים לקוגל אבל כשזה נראה מתכון קל זה מעניין יותר לנסות.

קבצים מצורפים

• קוגל אטריות קציפה פרי פח-atm.docx
    KB 15.6 · צפיות: 73
  • הוסף לסימניות
קיבלתי את המתכון כקובץ וורד במייל ממערכת קטיפה
מתחשק לי לנסות לשבת הקרובה
יש מישהי שכבר ניסתה?
מעלה את המתכון
חבל שזה לא מהעיתון, שם זה בהרבה יותר מגרה!
נהניתי מקלות ההכנה
אני יודעת שיש הרבה גירסאות ומתכונים לקוגל אבל כשזה נראה מתכון קל זה מעניין יותר לנסות.
אין במתכון הזה משהו מיוחד
תעברו על האשכול הזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה