קוגל זה לא עניין לחלשים

• הוסף לסימניות
דעתכם חברים יקרים, היא כמלפפון חמוץ ליד הקוגל.
כלומר, דבר טוב.
איזון הצבעים נעים בעינכם?

קבצים מצורפים

• שוכב בקוגל k.jpg
    1.1 MB · צפיות: 602
  • הוסף לסימניות
הכל מצוין אבל ממש, הפרספקטיבה השאירה אותי על המסך
חוץ מהקוגל שאפשר שיראה יותר קוגל או שלזה התכוונת?

• הוסף לסימניות
וואו ליגה!
רק תגיד, הנוזל הירוק הזה, זה מה שאנחנו אוכלים בקוגל?;)

• הוסף לסימניות
נעים
הנאה הקומפוזיציה בעינינו?
נאה
הממגנטת הפרספקטיבה בעינינו?
ממגנטת
אם כן- אבוא ואגור לי את בבית הזה, אמרה היונה הלבנה
והם חיו באושר ובעושר וכולי עד עצם היום הזה

• הוסף לסימניות
לקח לי כמה דקות טובות להבין מה זה
כלומר לאן נפלתי

וסתם ככה, מה היה מקומו המקורי של הקוגל?

• הוסף לסימניות
וואו - איזו זווית!!! לקח לי כמה זמן עד שהפסקתי להסתכל. מקסים!!!!
שילוב הצבעים נעים והזווית - שוב - מדהימה!!!

• הוסף לסימניות
מדהים.
אם לתאר את הרגשתי.
הרגשתי כאחת שמציצה מהבוידעם ללמטה. ממש ככה!

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי..הזווית שבחרתם טובה! באנת מרגישים כאילו אנחנו התקרה.
אבל יש מה לשפר, גם בצביעה וגם בביצוע עצמו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם לא היית כותב שזה קוגל וכו' - לא בטוח שכולם היו מבינים מזה
מה שבטוח, שאחרי שאני יודעת מה זה, אהבתי את הרעיון...

אבל--
יש מה לשפר בביצוע, לוידת לשים את האצבע, משו שיותר יקפיץ את הציור למצב שמי שיראה את זה מיד יזעק "וואו, איפה הוא מכין ת'קוגל..."
ולא שאחרי שעה שיסתכל יפלו האסימונים מזה בכלל...
(או שלכך כיוונת?)

• הוסף לסימניות
ואני חשבתי שהאיש הזה מת מוות קליני ונשמתו מרחפת מלמעלה..............

• הוסף לסימניות
הזוי מוצלח.
סחרחורת......................

• הוסף לסימניות
אהבתי.
האיור מעביר תחושת ריגוש ומיסתורין (אם אכן זה מה שרצית).

• הוסף לסימניות
ועכשיו כשאני מתעמקת, יש גם שיפוצונים בפרספקטיבה ופרופורציות...
למשל, המדף תבלינים נמצא בגובה עצום, הוא יצטרך כסא כדי להגיע לשם...
גם המתלה של הכפות, והמדף של העיגולים שם... מדובר בגובה לא הגיוני, צריך להוריד אותם קצת.

• הוסף לסימניות
דעתכם חברים יקרים, היא כמלפפון חמוץ ליד הקוגל.
כלומר, דבר טוב.

אני מקווה שאני שמה שאומר יהיה ברור מספיק...
צריך שיהיה פה יותר ערכים של כהות במקומות מסויימים, לדעתי זה חסר עכשיו והרוב בערכים דומים אז הכל מתמזג ונהיה שטוח אז צריך משחק באור וצל יותר קיצוניים.
מה שיכול אולי לפתור את זה אם תעשה גראדיאנט כהה יותר מקצוות הציור (מהתקרה כביכול) ולקראת הרצפה שיהיה יותר בהיר, ובקיצור להחשיך יותר את הקירות זה יעזור שיראה שיש עומק.
יש עוד דברים שאפשר לעשות אבל בשביל להקליד את זה אני צריכה מכונת זמן.
עוד דבר, אני לא בטוחה שהצללים צריכים להיות כלכך רוויים ביחס לציור, לא רואה צורך בזה, אבל אולי אני טועה.
ודבר אחרון, אפשר להוסיף עוד תאורה כביכול (כמו שעשית על הבחור ברצפה תאורה חמה כזאת) על הקיר ועל המדפים ליד בקיר ויותר על הסורגים בחלון שכנראה יותר מבריקים. אם זה כבר מוצג בצורה מוגזמת בחלקים מסוימים אז שיהיה על הכל וחוצמזה זה יראה יותר מעניין (וכימי :p)
ושוב יש עוד מה לפרט אבל זה בגדולללל. בפרספקטיבה יש מה לסדר אבל כבר חלק ציינו לפניי.
בהצלוחס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה