עוד אחת ועוד אחת
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
אפשר גם לפני אפיה, בתוך שקית ניילון. יוצא עסיסי וטעים...אחרי
אפשר גם לפני אפיה, בתוך שקית ניילון. יוצא עסיסי וטעים...אחרי
סיר אלומיניום ולא נירוסטה (מיועד לתנור)אני מכינה כל שבת - יוצא מושלםםםם
אם את רוצה אוברנייט- יש עדיפות לסיר עגול(שכחתי איך קוראים לחומר , כמו הסירים של הקוגלים מהקידושים ...)משום שהסיר הוא יותר גבוה ובתבניות נמוכות לפעמים בשבת בבוקר זה כבר שרוף מלמטה...
תודה!אחרי
כמה זמן בתנור?לוקחים את הקוגל אחרי האפייה ומניחים את התבנית בתוך תבנית אחר ומניחים כמות מים מצומצמת בתוך התבנית שלמטה ועוטפים את שתי התבניות או עם שקית קוקי או נייר כסף באופן שיעלה האידוי מהמים שלמטה לתוך הקוגל יג גם להוסיף כ כוס מים בתוך הקוגל וככה משאירים אותו על פלטה עד שא"א כבר להתאפק
אם אני רוצה אוברנייט לשבת בבוקר כמה זמן לאפות בתנור ואיך לשים על הפלטה?
אשמח ג"א לקבל תשובהאם אני רוצה אוברנייט לשבת בבוקר כמה זמן לאפות בתנור ואיך לשים על הפלטה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים